Hoppa till innehåll

D48

Medlem
  • Antal innehåll

    3316
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    2

Allt publicerat av D48

  1. Jag tycker det är kul att det finns en tråd om Coca cola i den här delen. Lite oväntant men helt okej. Själv dricker jag gärna den vanliga colan men om man skulle behöva groggvirke så tror jag faktiskt att vanilj skulle gå hem bättre än den vanliga colan.
  2. Det gills inte. Du svalde inte innan videon var slut. Typiskt småkids att göra något sånt här med skräpmat.
  3. Som snubben långt ovanför svarade: Umgås med tjejen. Det är ju så man lär känna varandra och därefter kommer känslorna.
  4. Skit i kidsen som är i den gruppen. Det är inget att hänga i granen direkt.
  5. Det är ett spel som inte tillhör serien. Men det var lite det spelet som gav själva tanken till Battlefield 1942.
  6. Du kände dig ändå tvingad till att byta!

    Hah!

  7. Att jag inte gillar idéen om att använda katter mot såna tvättbrädor :/

  8. Känner också en person som röker marijuana, cannabis och säkert lite annan skit som alla andra. Han är inget extremfall, men han är ändå rätt efterbliven får jag säga. Jämför man han med hans vänner som är lika gamla och gått samma skola osv så ser man hur efter han är. Dom har liksom skaffat sig bra utbildningar och ett stadigt jobb. Jag vet inte om han har fast jobb, men han har jobbat inom äldrevården tidigare till och från. Den här killen saknar klass och en gång kom han till ett bröllop och hade vänt skjortan in och ut. Jag vet också att han har en vän i min ålder som brukar cannabis och marijuana. Han är också ganska körd i huvudet om jag får säga det själv och det blir värre när han röker på, då kan han fan knappt prata så man förstår honom. Vill man bli patetisk är det ju bara att köra på. Livet blir säkert bättre.
  9. Point me to the sky above

    I can't get there on my own

    Walk me through the graveyard

    Dig up her bones

  10. Jag har också alkohol i blodet och sitter i bara jeans. Det är så en fredagskväll brukar se ut för mig(hehe). Det enda som svider är min ekonomi och att jag kommer vara trött när jag vaknar. Annars så är det inte så farligt. Det är lätt att ha kontroll över alkoholen.
  11. Tss. Titta bara på hur dom flesta pundarna beter sig och vad dom har för vanor så förstår du väl ändå att det förstör. Samma sak är det väl med alkohol men det är lagligt.
  12. Wow.. Vad kul. Jag tror jag dör.
  13. D48

    8 År Fuska.se

    Gratulerar till en lagom förståndig ålder! Till helgen blir det till att supa antar jag.
  14. Bara för det behöver man ju inte hänga på och skriva meningslösa inlägg.
  15. Man bör hålla sig borta från droger. Visst kan man testa men då är det större chans att man vill göra det igen sen. Sedan att folk säger att cannabis inte är farligt vet nog inte vad dom pratar om. Folk säger ju att alkohol är farligare, men det har nog att göra med att det faktiskt är lagigt och att det är fler som brukar det än vad det är med cannabis.
  16. Just nu händer det kanske inte så mycket. Då och då hittar man något intressant dock. Något som jag märkte för två dagar sedan är att det har kommit upp en ordlista till Wordfeud. Den kan man använda sig av när man har kört fast i spelet. http://www.fuska.se/forum/index.php?showto...p;#entry1965563 Jag förstår dock inte vitsen med att hålla på så när användare postat ett nytt ämne. Folk klagar som sagt på att det aktiviteten på forumet är låg. Men det blir väl knappast bättre av att man håller på det viset och förstör. Lägg ner er energi på andra saker istället.
  17. Det är som det är. Sluta whina nu.
  18. D48

    Det är alltid kul med folk som lyssnar på såpass bra musik :)

  19. Dricker ur den sista slatten ur ölburken innan läggdags. Har varit en förjävligt långdragen måndag det här.
  20. D48

    Lyssnat på Joy Division tidigare?

  21. Och där kommer dom, jag ser dom mellan träden. Snälla kan du hjälpa mig att fly.

  22. Någon lirare som vet hur populärt det här spelet är idag? Sedan det släpptes 2010 eller något så har ju BF3 kommit. Finns det många som fortfarande spelar multiplayer och finns det många bra servrar?
  23. Ta vara på tiden som snubben ovanför sa. Skolan är väldigt kul ställe om man inte vantrivs. Efter skolan blir man bara arbetslös och har tråkigt. När du väl får jobb inser du att du kommer behöva jobba ända tills du dör.
  24. D48

    Patriotism

    Blablablabla. B)
×
  • Skapa ny...