Hoppa till innehåll

Hajen

Medlem
  • Antal innehåll

    453
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Hajen

  1. deagle + tactical knife, ump45 är också bra.
  2. full på en onsdag är inget gott tecken. Även om det gäller någon shot så är alkohol inget man dricker till vardagen.
  3. Hajen

    Wow Skämt =d

    Dessa små skämt postades upp på blizzards forum innan tbc kom, så de har hängt med ett tag. Rogues do it from behind Paladins uses protection Warriors just charges Warlocks summons his friends Priests watches and helps Shamans uses toys Hunters aims for the head Druids likes it naturally minns inte vad som ska stå efter mages dock. Kan vara svårt för de yngre på forumet att förstå skämten, vilket antagligen är lika bra. :P
  4. Wario Ware Touched för det repar din touch-screen mer än något annat spel.
  5. det är typ en på milijonen att alla fyra är sönder det kanske är så att mitt ps3 är för gammalt för rockband har en 60 gb för gammalt ps3? knappast! har man köpt en konsoll så uppgraderas inte prestandan i de andra modellerna av samma konsoll, visst hårddisken har ökat men det är allt. Dessutom så är ju 60 gb modellen något av en beta verison av PS3 för den har ju haft sina problem, med blu-ray läsaren o.s.v. Men de har inte satt in starkare komponenter, bara mer slittåliga i de övriga ps3 konsollerna.
  6. Hajen

    Processor?

    Vilket märke är det på dem? Jag har hört att Ace nätaggregat tydligen går sönder snabbt och presterar inte så bra som den ska för sitt Watt-antal. Det är alltså inte så bra att köpa det billigaste hela tiden. HKC, aldrig sett det märket förr, dock brukar Jula sälja bra grejer. Men du har en poäng, och hur ofta köper man ett nätaggregat på ett lågprisvaruhus liksom?
  7. Jag tycker om att utnyttja dem. :) supa ner dem och dylikt.
  8. Hajen

    Processor?

    Om man inte är dum i huvudet och har märkesfobi så säljer Jula billigare och mer effektiva nätaggregat. ^^
  9. Symantec är företaget som har gjort Norton Antivirus, pröva att avinstallera Norton istället för att söka efter Symantec. Du avinstallerar Norton genom att gå in i "lägg till eller ta bort program" som du kan hitta i kontrollpanelen. glöm inte att ha ett annat virusprogram i närheten av dig annars kan det bli en sorglig historia.
  10. Hajen

    Nfs Porsche

    Testa att ladda ner spelet, och se om det funkar då. Kom ihåg att det är inte olagligt att ladda ned ett spel som du redan äger så du behöver inte oroa dig för det. Det är iaf hur jag uppfattat det som.
  11. Chinatown Wars ger dig mest GTA för pengarna, men om du tyckte enormt mycket om GTA - Vice City (som jag) så kommer du inte att bli besviken när du spelar Vice City Stories.
  12. Min gamla hdd är en IDE och min nya är en SATA hdd.
  13. Hajen

    Mw2

    Det krossar MW2. Jaså? Uncharted 2 kickar MW2 rumpa. MW2 var inte så bra enligt mig och de flesta håller med mig, iallafall de som spelat Uncharted 2. Ja om du letar efter ett PS3 spel så är Uncharted 2 mycket bättre eftersom att det är oftast roligare att spela fps på dator. Jag har båda spelen fast MW2 på PC då, och skulle aldrig kunna tänka mig att spela MW2 på PS3, men det är jag det.
  14. Det är så att jag har införskaffat en ny hårddisk, efter att jag hade kopplat in den och startat formatering genom min recoveryskiva för att göra en partitation på den så fick jag ett smärre men väldigt irriterande problem. Jag vet inte om det skall vara på detta vis när man kör datorn med två hårddiskar samtidigt, men när jag startar datorn och innan windows xp laddas så måste jag välja mellan två instanser av windows xp, den ena fungerar inte för det är min nya hårddisk som inte ens har windows xp installerat på sig, i själva verket har det ingenting installerat på sig. den andra instansen är min gamla hårddisk med windows xp som fungerar som det ska. Men fråga är då, hur gör jag så att datorn förstår att jag inte använder två operativsystem utan har ett som båda skall vara användbara i? Viktigt kan vara att notera det att jag kan använda min nya hårddisk utan problem genom att välja min gamla hårddisk innan windows startas, så det enda jag behöver hjälp med är att få bort den irriterande "välj operativsystem skärmen". Något som jag funderat på är om moderkortet fått sig en smäll av att jag var dum nog att inte partionera och formatera hårddisken i windows xp istället för i bios genom min recoveryskiva?
  15. Han ska lösa det med en ekvation. Man får samma svar med det där, men uppgiften blir inte godkänd pga att du inte gjorde uträkningen så som uppgiften säger att du ska göra. jaha, haha sluta dampa nu fattar jag också vad ni menar
  16. Donkey Kong 64, multiplayer med tre kompisar och en själv är ju galet kul.
  17. Personligen så tycker jag att Conan har dålig grafik. Men det är bara vad jag tycker.
  18. Hajen

    Ps3 Slim Vs Ps3

    Är helt klart nöjd med min 40 Gb PS3. men det skulle ju sitta fint med 250 Gb hårddisk och att den är lättare att ta med till kompisarna för PS3-lan är ju ett stort plus. Så jag skulle nog tycka att slim är mycket bättre än den vanliga men jag har inte testat slim än så jag vet inte.
  19. Det var inget, läste inte frågan ordentligt :P
  20. typiska funderingar från en 11-åring :P Det där med ett chip i hjärnan är rent utav livsfarligt och kommer aldrig att fungera, för det första så kan inte kroppen kommunicera med ett chip för ett chip är gjort av plast och metall och vi är anatomiska och för det andra så behövs ett batteri för att chippet ska kunna fungera utan aslutning till ett nät-uttag. Det är bra att vi alla får gratis utbildning, och det är tråkigt att vissa inte tycker det. Men å andra sidan så behövs det ju städare och sopgubbar också, så trots allt gör det väl inget. Man kan välja vad man vill ha för framtid, vill man ha ett bra jobb så får man jobba hårt i skolan, och så ska det vara också, man måste kämpa för att få det man vill ha. Jag tycker att skolan är kul eftersom att jag går i gymnasiet och har själv valt vilka ämnen jag vill läsa.
  21. Det finns många metal gear spel till PSP. det första släpptes nästan samtidigt som den första PSPn :huh: Och Peace Walker har inte släppts än om det är de du tror.
  22. vet inte, kanske hoppa efter han och fånga han sen använda fallskärm? =) Det märks att du inte har lirat GTA SA. menar du mig? haha, varför skulle han mena dig när han citerade Ponne92? :lol:
  23. Metal äger allt och alla helt enkelt. personligen så gillar jag all slags metal, bara det inte är Muse, deras låtar är riktigt dåliga och alla andra alternativa och progressiva rockband lika så. Det gjordes mycket bra metal på 70 - 80-talet, Iron Maiden, Metallica, Dio, White Snake och Black Sabbath är bara några band som verkligen vet/visste hur man gör fenomenal musik.
  24. Jao, det har dem faktiskt sagt. Alla 360 fanboys säger att "Xbox 720" kommer 2010! Skulle tro att Microsoft nästan konsol kommer vid 2015. Jag tror att om "Xbox 720" släpps 2010 så skulle vi fått reda på det av Microsoft. så jag tycker att 2015 låter rimligare även om det känns som väldigt långt fram i tiden.
×
  • Skapa ny...