Hoppa till innehåll

Friday

Medlem
  • Antal innehåll

    1125
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    1

Allt publicerat av Friday

  1. HAHA OJ VISST INTE HEHE

  2. är det här daniel? om inte ignorera

  3. MEN FASFJASJDHASD

    varför är jag inte med på din presentation? SKÄMS, kräver mitt namn + röd text

    puss

  4. hej zötnowz

  5. ÄR DET DU SOM ÄR SÖT ELLER HAR JAG FÅTT SOCKER I ÖGAT? EHEHEHE
  6. partyin' partyin'

    yeah

    partyin' partyin'

    yeah

    fun fun fun fun

  7. Friday

    Earth Hour!

    Earth Hour - en av de mest meningslösa sakerna jag känner till.
  8. V=S/T dvs medelhastighet=sträcka/tid 1. anta att sträckan är 4 km lång. v=s/t blir t=s/v använd formeln, alltså den sammanlagda tiden för att gå sträckan är 1/4 + 1/3 + 1/2 + 1/1 timmar = ~2,08 h v=s/t = 4/2,08=1,9 km/h 2. anta att sträckan är 100 m. v=s/t blir t=s/v v1= 4 m/s s1= 100 m t1=s/v=100/4= 25 s v2= 10 m/s s2= 100 m t1=s/v=100/10= 10 s eftersom v=s/t blir det (100+100)/(10+25)=5,7 m/s tror det är rätt, är dock inte helt klar i huvudet just nu
  9. @Juicelol: För att ni ältar det som in i helvete.
  10. Verkar som om det nya systemet bara gynnat fuska.se än så länge. :-)
  11. The Green Mile Up (ja, det har jag) The Last Samurai Finns säkert fler, men inga jag kommer på just nu.
  12. Kollar inte på melodifestivalen men har sett att det har varit en "hype" om Loreen. Förstår dock inte hur folk fortfarande kollar på skiten. De enda artisterna som deltar är skitartister som nått botten och de enda som röstar är 10-åringar och medelålderskvinnor.
  13. Allvarligt talat, vadfan förväntar du dig egentligen? Nästan alla kända forum använder antingen vBullentin eller IPBoard. Om du förväntar dig att admin ska sitta och koda ett eget forum är du naiv och dum. Jag tycker att IRL-trådar är intressanta och att träffa "nördar på fuska" är inte alls så illa som du tror och är någonting jag gjort. Inte alla tycker och tänker som du. Det som ändå irriterar mig mest med ditt inlägg är att du skriver som om du är mycket, mycket mer klokare 12-åringar, men själv är du bara 14 år.
  14. Ptja, min bildlärare måste jag väl säga. Enligt henne gör jag fel i en uppgift där man ska rita med sin motsatta hand (dvs vänsterhanden för mig) och inte får kolla på pappret.
  15. Bra beslut av moderatorn som gav honom varningen.
  16. Facebook Tumblr Deviantart Flashback Youtube ibland fuska.se
  17. Det varierar ju från person till person och från kille till tjej. Själv vill jag gärna göra det med någon jag gillar, inte med någon man precis träffat på fyllan.
  18. Kanske är mer att du inte har någon att kyssa?Dessutom ska första kyssen inte vara särskilt speciell. Det är ditt första ligg som ska vara det.
  19. Ja, intala dig själv att det är anledningen till varför du inte haft någon tjej. Med det inlägget berättar du indirekt hur lite du vet om förhållanden. Det är sorgligt hur fel du har. Hur kan du uppmuntra henne till att vara någon hon inte är?! Det bästa du kan göra är att vara dig själv. Du vill väl att din pojkvän ska gilla dig för den du är, inte för någon du låtsas vara?
×
  • Skapa ny...