Hoppa till innehåll

OOME

Medlem
  • Antal innehåll

    216
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av OOME

  1. Har nyss fixat en WC3FT server, titta in och säg vad ni tycker. 83.251.127.116:27015
  2. Fuska.se har alltid varit så strängt och strikt. Jag tror inte att man kan kontrollera precis som man vill eller föreställer. I stora drag så är det att Fuska.se inte alls förnyar sig, vilket måste vara det största problemet med inaktiviteten. Jag menar på att oavsett om det har med själva sidan, moderatorerna eller åldrarna att göra så har allt stått så still och varit detsamma. Det är ju bara att inse, eller hur?
  3. Jag vara bara inne snabbt och läste, är tvungen att kommentera. Jag lämnade för länge sedan pga av att forumet in princip stod still och bla dessa punkter.. - MINUS .Det hände inte så mycket. Inga större uppdateringar osv. .Det är endast Admin som sköter allt. .Bara några få utvalda moderatorer. .Brist på crew som faktiskt brinner för att kanske förändra och sköta saker. Det kändes mer som att admin stod ensam i sin roll som att ens kunna fixa saker. Bättre att tilldela olika roller som ett crew som har sina områden. .Medlemmar hade klagomål och synpunkter men fick ingen större feedback eller förändring. .Tillslut var det bara uppkäftiga personer kvar som tror att de är balla för sin rank. Så det jag själv har kommit fram till är att fuska.se har gett upp och jag tror inte på ngn större förändring om man inte låter en större grad av personal får träda fram. Jag hoppas verkligen att fuska.se arbetar sig upp för en förändring. OBS skulle vara nice med lite feedback :)
  4. Har du uppdaterat ditt grafik kort drivrutin? Vad har du för grafik kort?
  5. Nytt virus program? Brandvägg? Har du installerat om en gång tidigare? Har du uppdaterat grafik drivrutinen?
  6. Använder du högtalare eller headset? Om du går in på Start > Kontrollpanel > Ljudinställningar Se till att du har rätt val på upp spelning.
  7. Hej! Jag har nyss blivit 85 på min Rogue. Armory länk: KLICKA HÄR Vad ska en mutilate rogue ha för stats, reforge och gems? Kan någon förklara, vad man ska reforge:a till cap först osv. För jag har ingen anning.. :)
  8. Har ni pengar för att fixa ett webbhotell? Har ni driv kraft för ens en server? Programmera? Koda? Hålla en seriös stämning? Reklam? Budget?
  9. Välj ett mer demokratiskt forum, finns många svenska forum. Fuska.se är old.
  10. Varför försöka påverka fuska.se, det finns bara en som styr. Kommer aldrig att hända att fuska.se gör ett nytt forum om inte en miljard användare tycker samma sak. Sen dröjer det 1 år innan man genomför det! :D Kul va. Välj ett mer demokratiskt forum, finns många svenska forum. Fuska.se är old.
  11. OOME

    Mirc

    Behöver hjälp med folk som idlar! =) Skicka PM så skickar jag kanalen. Stor kanal på G, 50 +.
  12. Hänt mig med, Admin bryr sig inte. Det tog hårt på mig eftersom jag faktiskt brydde mig om namnet.
  13. Spelar på 23 tums skärm. Alltså har upplösningen 1920 x 1080. För nuvarande har jag Grafikkort: ATI Radeon 4600 series Processor: AMD Phenom 9650 Quad-Core Processor 2.30 GHz RAM: 4,00GB Nätagrigat: vet jag ej hur man kollar, får väll öppna burken. budget: max 2200
  14. Är detta grafikkort bra? Klarar det de senaste spelen på högst grafik? http://www.webhallen.com/hardvara/112701-g...1gb-pci-e-2xdvi vad behöver man ha för processor och nätagrigat?
  15. Jag tycker Fuska.se är den mest disciplinerade och jobbigaste sidan på svensk internet. Det finns bättre communitys som har en mer demokratisk väg att växa som en sida. Vilket jag själv personligt anser och vill lägga till i denna diskussion. Dock så är fuska.se folkrikt i vissa områden som är bra att ta vara på. Därför är jag här då och då.
  16. Härligt, verkar få positiv respons iaf. Några har redan fått IP via PM. Men, hur ska kanalerna se ut etc? Ni får vara med och bestämma, jag kan ju också bara utöka alla kanaler i själva hela vent. Men det är väll bättre med en egen fuska.se kanal och under kanaler så man fattar att det är folk just ifrån fuska.se.
  17. Hej tänkte kolla lite med folket från fuska.se! Om ni är intresserad av att få tillgång till en ventrilo. Driver en ventrilo server (100mbit, 24/7) som heter Kristinehamns Ventrilo. Om några är intresserade och vill samla lite folk, så fixar jag en kanal under fuska.se och lite kanaler under den. Men vill höra lite först vad folk säger. OBS, inga priv rum. Svara här, och skicka PM ifall ni vill ha IP. Får jag godkännande av en moderator att reklama ut IP:et i tråden så gör jag det. [EDIT] Ni får vara med och bestämma hur allt ska se. Kanalerna etc..
  18. Bor ju i GBG i mellan åt. Skulle jag vara här då lördagen den 28 aug, så kommer jag.
  19. Har inte sagt att det suger. Tvärt om så är det en ganska bra uppdatering. Achivements får man något att göra. Se bara på wow, tack vare achivements tar spelet aldrig slut.
  20. Vadå Counter-Strike: Source Fotress 8
  21. Något om Rogue, man borde veta?
  22. Led Zeppelin - Stairway to Heaven Är ju världens bästa låt B) Magisk... Metallica - Master of Puppets är inte dåligt!
×
  • Skapa ny...