Hoppa till innehåll

Sound

Medlem
  • Antal innehåll

    66
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Sound

  1. Dingade 76 med DK:n ( <-- igår ) snart 77. Ska spela med min druid senare idag.
  2. Tja, jag försökte logga in på WoW nu, jag kom in men när jag tänkte logga in på en char då så hände detta : ( vanligt ) men sen så : Är det nån som har samma problem eller e det bara jag? och om ingen annan har det problemet så kan nån försöka hjälpa mig hur jag ska fixxa det här.
  3. Nu kom jag in... Edit: :/ Disconnectad, Kan inte komma in.
  4. Onsdag? Trodde det var Torsdag :lol:
  5. Trainade i Northrend, kan få till 450 nu. Har dom ändrat? Vilken överraskning ;_; Boken är nog bara så man får Heavy Frostweave bandage.
  6. Hittade nu, Vengeance Landing i Northrend. Trainade i Northrend, kan få till 450 nu.
  7. Bump, jag har 375 i First Aid, hur kan jag få mer?
  8. Dem här har jag fått på min DK då. 2 Dagar sen ( när jag gjorde den ) : [Fast and Furious] [Level 60] [Represent] [50 Quests Completed] [Duel-icious] [Professial Journeyman] Igår : [An Honorable Kill] [Hellfire Ramparts] [The Blood Furance] Idag : [Can i Keep Him?] [Master in First Aid] Kanske blir nåra mer idag.
  9. Tja, Jag har uninstallerat Wow igår, Och installerade det idag. Så jag tänkte fråga om servrarna är offline för er också?
  10. Har typ inte köpt nåt spel. Har bara laddat ner :D Och för att inte göra inlägget onödigt : Gta San Andreas
  11. Va? Lol, det kostar inte så mycket och köpa filmen bara och göra den :P
  12. Testade och uninstallera, Ska kolla om det funkar imorgon.
  13. Tja, nu när jag försöker sätta igång WoW så börja den downloada en patch, sen kommer TBC Installer upp. Hjälp! Först : Sen : Tacksam för svar! Lol.bmp Lolz.bmp
  14. Ja, men vrf anmälde nån? Kan nån hjälpa plz?
  15. Tja, jag har köpt Wotlk, Installerat det på datan, Och skrivit in koden på hemsidan. Jag har en lvl 55:a. Jag kan inte fara till Northrend, Och inte göra en DK heller! Hjälp mig!
×
  • Skapa ny...