Hoppa till innehåll

UPO

Medlem
  • Antal innehåll

    106
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av UPO

  1. Nice det måste ha varit att handla för 1000 med ett presentkort på 100. 10*100=1000...
  2. SLUTA BUMPA TRÅDAR SOM REDAN HAR FÅTT SVAR!
  3. Tycker inte kontrollerna i Killzone 2 är sega, de är sköna.
  4. Tror inte han kommer göra någon grupp alls. Det var snart två månader sen den senaste postade i den här tråden.
  5. Köp det inte. Kampanjen är överdrivet svår och frustrerande, fiender respawnas i likhet med Call of Duty: World at War, och det finns knappt någon som kör online. ( Runt 250 personer kanske är aktiva, som man kan jämföra mot Halo 3's 40000 personer. ) Det enda bra med KZ2 är atmosfären och grafiken men det är allt. Grejen är ju den att Guerilla är väldigt tekniskt kompetenta, men inte har särskilt stor erfarenhet av att faktiskt göra underhållande spel. Finns det nåt annat bra FPS till PS3? Gärna med bra grafik :D EDIT: Laddade ner demot och har spelat genom det fem gånger. Fyfan va kul, blir nog att jag köper det.
  6. Funderar på om jag ska köpa Killzone 2. Det har fått 5/5 på typ alla internetbutiker och Gamespot sa så här, "The best first-person-shooter ever made on any console." Nån som tycker jag ska köpa det? Har hört att kampanjen inte är lång, men jag kommer väl spela mycket online.
  7. UPO

    Upo!

    Du var inte TVUNGEN att visa svaren, du gjorde de helt själv. Hur gammal är du? Men seriöst, nu får ni ge honom en varning.
  8. Tycker den ser konstig ut :S för mycket lila imo Båda var snygga, dock förstör texten hela bilden, googla på fonts och sök fram fonts, sen lär dig hur du får fonts att smälta in i bilden. mm,får lära mig text bättre Jag ser att du börjat att titta på tutorials. De är bra, men försök att inte härma tutorialen helt utan använda kunskap från olika.
  9. UPO

    Kluringar

    Tråden blev låst för att den var onödig och kluringarna var jätte enkla.
  10. Blev inte nöjd med den här :/
  11. Du borde ta bort Waterfall och Surf/Hydropump.
  12. Din blogg är så najs! Har börjat gå in och kolla på den varje dag.
  13. De va ju de han menade.
  14. Nej, ärligt talat tror jag inte du har ett Playstation 3.
  15. ps3 är bättre än xbox bara så du vet och han kommer inte köpa ett xbox när han ville köpa ett ps3.och ps3 har bättre spel aså seriöst vad har xbox? gears of war lol den är dålig säkert och kan laddas ner på datorn. ps3 har uncharted 2 och den är bara ps3 exclusiv jag skulle köpa bara ett ps3 för uncharted 2. HAHAHAHAHAHAHA xDDPS3 bättre än Xbox? Yeah, right xD 360 har både fler och bättre spel än Ps3. Hahaha, vet du vilket spel som blev Game of Year av IGN på Xbox360? Det var COD4 och guess what!:O DET FINNS TILL PS3 OCKSÅ!
  16. ps3 kan ochså spela upp divx och xvid filmer så dom är nästan lika men ps3 är bäst för att den har bätte spel. Och med det förstår jag att du kollat igenom alla Xbox 360 spel? >_> Det har du inte, för 360s spel är fler och bättre. kan du säga alla spel som är bättre än ps3ans spel om du nu säger det. för att alla spelen är ändå inte xbox exclusiva gears of war kan laddas ner på datorn left for death ochså till datorn. så xbox har typ inga bra exclusiva spel. men det har ps3! kolla bara på dom här underbara spelen littlebigplanet,killzone 2,uncharted 2 bäst av alla,metal gear solid 4 fast jag gillar inte den. mag ska komma 2010 där man får kriga mot 245 players online. och många mer spel. jag tror ps3 har bättre exclusiva spel. Lol, det får nog inte plats på sidan. xD, du tror inte alla dom spelen kan laddas ner då? xD Äger båda konsollerna, har alla de där spelen nedladdade. ja dom flesta av dom left 4 death går att ladda ner. när alla spel till xbox och pc kommer kan man ladda ner för att det är alltig nån som lyckas hacka ett spel så att det går ladda ner alla spel dom som är till xbox och pc. Om du chippar det, jo. Det går inte att chippa Ps3 -.-'
  17. Jag anser att det är en smaksak, man kan ju jämföra saker som grafik och se vem som är bäst på den delen men även om PS3 vinner flest kategorier så är det fortfarande en smaksak. Jag kanske formulerade mig fel, skulle kanske ha skrivit, "PS3 är den mest kraftfulla". Den har 2x bättre processor, blabal, osvosv.
  18. Fast det finns en tjej som jag har mer känslor för än andra och jag är rätt säker på att hon gillar mig.
  19. PS3 är bäst, de är fakta. Men inge fel på 360 dock. Två videor som förklarar varför: name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">
  20. Jag kunde ha valt Slim, men det gjorde jag inte. Och egentligen tycker jag det är en nedgradering av den tjocka.
  21. Klarade precis ut MGS4. Fick title:n "Eagle", "Title awarded to experienced weapon handlers who racked up their headshot count."! http://www.star-reef.com/images/misc_mgs4_paintover.jpg
×
  • Skapa ny...