Hoppa till innehåll

DeepSecrets

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av DeepSecrets

  1. Pysen, jag tror nog att du skapat denna tråd lite för tidigt. Det är inte jul än.
  2. DeepSecrets

    Marry Christmas

    14k visningar? :S
  3. Du sårar dig själv genom att göra sådana här tragiska trådar. *host host*
  4. DeepSecrets

    Facebook

    Nej, man kan bara byta 3 gånger tror jag innan det blockeras, så nej, du kan inte byta Facebook namn.
  5. va Jo, men det finns inte så mycket annat att kolla på... Och att de stal globen från mig... det gjorde dem! De stal Globen från mig! Vad i helvete pratar du om?
  6. Finns olika headset som är bra på olika sätt. Använder denna "mikrofon" och tycker den är helt ok. http://www.google.se/imgres?imgurl=http://...=1t:429,r:0,s:0
  7. Du har spelat för mycket.
  8. DeepSecrets

    Amd Phenom X2

    Eftersom jag tänker överclocka så vill jag gärna ha AMD eftersom dom inte blir lika varma som en intel processor. Jag har en fråga ang. chassi också. http://www.inet.se/artikel/6901303/cooler-master-elite-430 Det är det chassit jag tänkt att köpa, men då undrar jag också, följer det med några fläktar? Jag ser inte att det står någonstans. Nej, fläktar får du köpa individuellt.
  9. Men om du vill ha ett episkt grafikkort, så föreslår jag denna: http://www.inet.se/artikel/5409053/gigabyt...-gtx-580-1536mb
  10. http://www.google.se/imgres?imgurl=http://...ved=0CFMQ9QEwBQ Det är alltså en sådan där, nja. De är helt ok. Den kan till exempel inte klara av MAX på Crysis 2.
  11. DeepSecrets

    Youtube

    Ni glömde ju: http://www.youtube.com/user/MysteryGuitarMan
  12. DeepSecrets

    Amd Phenom X2

    Måste det vara en AMD Phenom X2? Kan du pröjsa till en bättre processor? Är bättre än med en Intel Core.
  13. Kan till och med säga: Fuska.nu är mycket mer strikta med regler än Fuska.se.
  14. Vad pratar du om? Va?? vad menar du med (vad pratar du om)??? :kung: Du länkade till en helt ok dator, den är alls inte skit som den där okunniga medlemmen sade. Den hade en bra processor och bra grafikkort, du kan alltid utöka. Det vill säga: Köpa nya delar till datorn för att göra datorn snabbare och att köpa/uppdatera datorn med nya delar är alltid bra och göra. Men kan plocka upp en dator till dig imorgon, du har en helt ok budget också, så du kan få en bra dator för din budget.
  15. Christopher, vi kan väl dra? :) Beror på. Antingen är du Alex, Tim eller Danne. Eller har jag fel? D: Nope, är ingen av dem. :)
  16. "Be ready to take the BIG first step".
  17. This is some funny topics, I am laughing my head off everytime I see this kind of threads. ;__; Rysningar när man får utlösning? Haha.
  18. Gissar på att du är gotlänning?
  19. Christopher, vi kan väl dra? :)
×
  • Skapa ny...