Hoppa till innehåll

pepsinisse

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av pepsinisse

  1. ..eller stäng bara in simmen utan mat så dör han/hon inom 3 simdagar. Mindre förödelse då. :visslar:
  2. Man har ju hört talas om regn, men inte snö... (det dumma med regnet är att det regnar genom taket) Det finns på www.modthesims2.com Snö finns än sålänge bara som terräng precis som gräset. Jag gjorde en sån, om någon är intresserad så kan ni kika in på sims2paradise.com och klicka på Christmas i menyn till vänster. :student:
  3. ...och de flesta grejerna finns att ladda ner på den officiella sidan på Exchange. ;) Störigt bara att det inte fanns nån snö i den, det är ju inte så svårt gjort... Så jag gjorde snö-terrängen själv å la den på www.sims2paradise.com :D
  4. Man kan inte få mer än VG+, det finns inte MVG på Universitet. :P
  5. Det fusket fungerar endast om man har Studentliv har jag för mig. (kanske nattliv med?) Och när du vrider möblerna så använd , och . :)
  6. köper nästa istället? Ärligt så tycker jag inte att nästa (Arbetsliv) låter så jätteroligt. Nattliv däremot är jättemysigt. :)
  7. Hejsan! Det finns ingen sådan kod utan det är en fil du måste ladda ner. Den finns på modthesims2.com :) Kanske skulle tillägga att den heter typ "teen woohoo" eller något i den stilen. ;)
  8. Har du bara första spelet utan några expansionpacks (typ livin it up, Hot date etc) så är fusket klapaucius. Har du ett tillägg så är fusket rosebud. Man kan fuska rejält med att skriva klapaucius;!;!;!;!;!;!;!;!1 Ja, precis sådär med ett fel i slutet. Du får då 1000 simdaler för varje ! och det kommer även upp en ruta där det står "no such cheat" eftersom det är ett fel i slutet. Men man får ändå pengarna. Då håller man bara inne enter et tag så är du stenrik på momangen. :)
  9. Men duh... nu hittade jag ^^ shift å ctrl är de ju *skäms* :P
  10. Hej! Nu är det så att jag sitter här med Need For Speed Underground 2. Och jag har inte en susning om hur man växlar. :huh: Det går inte alltid så bra med att köra automatare ;) Jag har ingen manual till mitt spel, så jag kan inte kolla i den. Och jag vill även påpeka att det är ett originalspel, trots att jag inte har manual. Fick de av Office som vi hyr HemPCn av som kompensation för att datorn var på lagning för länge. Då fick jag bara skivorna. Kan någon hjälpa mig? :) Jag vet nu inte om denna fråga har tagits upp tidigare, folk skriver så dåliga rubriker ju.
  11. Enligt TheSims.se är det 15 september. Och det borde väl stämma eftersom det är den officiella sidan för The Sims i Sverige? :)
  12. Tonåringarna? Nej, de kan inte ha det om man inte laddar ner "teenwoohoo" från www.modthesims2.com Men Studenterna kan ha det. :)
  13. Jag har testat det på förhandsvisningen som var den 21/6 i Upplands Väsby. Askul! :D Men jag kommer få det gratis eftersom jag är en av vinnarna i den svenska designtävlingen till Nattliv. Annars hade jag säkerligen köpt det när det kommer den 15 september. :)
  14. Hej! Man ska inte ge ut sin kod. Men såhär står det på TheSims.se att man ska göra om man tappat bort sin kod: Har du blivit av med serienumret till ditt spel eller kan du inte hitta det? Kontrollera först på de manualer som du fått med spelet, oftast står serienumret tryckt på baksidan av manualen eller installationsguiden. Om du behöver ett nytt serienummer till ditt spel så har du två alternativ. 1. Ta en digital bild av skivorna, boxen och de manualer du har (om dessa är borta skriv det i mailet). Skicka sedan bilden i ett e-mail till oss med ämnet "Serienummer". E-mail-adressen är [email protected] 2. Har du inte möjlighet att ta en digital bild och skicka till oss via e-mail, måste vi be dig att skicka in spelet till oss så att vi kan verifiera det. Det räcker om du skickar CD skivan till oss på adressen: Electronic Arts Att: CS Business Campus Johanneslundsvägen 2 194 81 Upplands Väsby Sverige Glöm inte att skriva in en beskrivning av problemet samt din adress i brevet! Obs! detta gäller inte om du har köpt ett begagnat spel. När du köper ett begagnat spel bör du kontrollera att serienumret följer med i förpackningen. Vi kan tyvärr inte heller garantera att du kan registrera spelet för att få tillgång till det extramaterial som finns tillgängligt via Internet. Detta eftersom förra ägaren redan kan ha registrerat spelet en gång och då använt serienumret.
  15. Funkar allt som det ska utom byggläget? Hoppas du spelar med skiva i, för annars blir det ofta så... :blink:
  16. Klart att simmarna ska tala simlish! Det är en del av charmen med spelet! :)
  17. TJOHO!! Vilken lyckovecka! I måndags fick jag ett mejl om att jag är en av vinnarna i designtävlingen till Nattliv (nästa expansion) och nu när jag kollade http://www.ultimatesims.com/popular.php så såg jag till min glädje att min och Exoclyps sida är nr 4!! :lol: Kika gärna in på sidan, Sims 2 Paradise :kung:
  18. Jag har en sida med Exoclyps, Sims 2 Paradise Sen kan du klicka på Links i menyn till vänster så finns där länkar till andra bra sidor. :)
  19. Så blir det om man aldrig har laddat ner något förr. Eftersom jag installerade en sims2pack-fil så kom det en downloadsmapp men har man ingen så kan man göra en själv. Döp den bara till Downloads och lägg den i Mina Dokument/EA Games/The Sims 2 :)
  20. sessan_83 skrev bland annat Sims 2 Paradise, och vad jag själv vet så har jag inte lagt upp något till the sims 1 där. :P
  21. Det går tyvärr inte... :( Hårt straff för att inte gå till skolan...
  22. Annars så kan man lyssna direkt efter de har försökt skaffa barn. Om man hör en liten melodi efter så är hon med barn. :)
  23. Gå in på http://www.millenniumsims.com/ och sen klickar du på Objects och sen på de tre prickarna. Då kommer det upp lite hackade föremål till höger. "The Perfect Sim" Magic Mirror (v2.0) är en fuskspegel som bl.a. ger dig max berömmelse. (jag har aldrig testat den, men de rekommenderar den på thesims.se) ;)
  24. Det spelar ingen roll vem som som vill eller vem som adopterar. Om man inte är nöjd så kan man spara precis innan barnet föds och sen när det föds så kan man gå ut i grannskapet igen utan att spara å sen gå in i huset igen å se vad det blir nästa gång. (jag gjorde så när jag var en aaaaning trött på alla små pågar) ;)
  25. Det är kylskåpet man ska klicka på. Sen kan man välja "Ge flaska till..." :)
×
  • Skapa ny...