Hoppa till innehåll

Vad Gör Du Just Nu I Spelens Värld?


Rekommendera inlägg

Gäst KawaiiNekoFTW

Installerade DiRT 2 igen och kör rally (jag älskar rally :D) genom lera och skit XD

 

Får skaffa mig ratt o pedaler snart, då jävlar blir de awesome :3

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag har varit produktiv under den senaste veckan. Har klarat de sista Speed Run'sen i Mirror's Edge, kört genom

Stranglehold på Hard Boiled (i en dagslång session! tog EN paus, för att äta) och gjort massor med framsteg i Star Ocean. Har kört det spelet i ~190 timmar nu, och det lär väl bli ett par hundra till innan jag är klar. Länk till bloggen, igen.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Sitter här och myser med Lost Planet 2! Har precis tagit mig igenom det första kapitlet i spelet. Känner mig lite ensam i det dock, hade gärna spelat igenom detta multiplayer. Så hojta om ni är sugna på att köra lite Lost Planet 2 någon gång!

 

Första kapitlet kastar in dig i massor med action direkt. Och det gillar jag. Inga dryga tutorials om hur man ska manuvrera sin gubbe etc. Lost Planet 2 kanske inte har dom vanligaste shooter-kontrollerna, men skitsamma, det gör inget med lita variation! Lost Planet 2 är snyggt, gillar det estetiska, mycket färger och djungeln är tätare än någonsin. Man känner nästan hur svetten droppar innanför sin tunga utrustning. Jag har väntat länge på Lost Planet 2 och nu har jag äntligen fått tag i ett exemplar efter ett byte på Loading. Ska bli riktigt spännande att se förändringarna i 2:an efter det första spelet Lost Planet: Extreme Condition. Nytt spel och nytt äventyr, I love it!

 

Nu tänkte jag hoppa in online för att mäta mina något låga skills med folk på Xbox Live.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Levlar på Halo reach. Se upp för min kompis storebror! D-A-M-P på data spel. Hehe, Alltid lika att se på! Ja brukar alltid skratta och han blir hes! inte så konstigt va? :bah:

:meddum:

 

Skrev lite fel Sorry Guys iallfall Jag menade att det var alltid lika roligt att se på.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nattblogging! Fick tag på ett exemplar av State of Emergency (2002) för någon vecka sedan och lirade väll cirka en timme utav det precis.

 

Jag minns att jag hyrde detta spelet väldigt längesen då jag var långt under 18 och Playstation 2 var the shit! På den tiden hyrde eller köpte jag mina spel utifrån hur coolt omslaget var, och State Of Emergency har ett coolt omslag och det var lite av därför jag köpte det för 39 spänn.

 

Gangstaaa!

 

För er som ej känner till State Of Emergency så är det ett spel utvecklat av en utav mina favorit spelföretag, Rockstar! Kort och gott går spelet ut på att orsaka så mycket förödelse och kaos som möjligt och detta utförs på diverse platser som t.ex ett varuhus eller i en stadsmiljö. Ungefär som spelläget "Mayhem" i Saints Row så gör State Of Emergency samma sak i ett helt spel. Förutom att endast orsaka kaos kan man göra uppdrag i spelläget "Revolution". Uppdragen känns väldigt hjärndöda och man gör i princip samma sak om och om igen, döda kostymgubbar, kravallpoliser eller gängmedlemmar som också befinner sig i de olika banorna. Gå till A och gör B.

 

Spelet kryllar av dessa kravallpoliser

 

State Of Emergency är inget spel som jag kommer skänka någon extra tid till utan är endast till för att måttligt underhålla mig när jag inte har något att göra och då jag just nu inte har så många fler titlar till Playstation 2. Efter lite reasearch fick jag precis veta att det faktiskt finns en uppföljare som jag aldrig sett eller ens hört talas om. Intressant.

 

That's that! :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det är tisdag och det är regnigt ute. Det bäddar upp till en dag fylld med spelmagi! På schemat står det Lost Planet 2 så vi drar igång med det! Samtidigt följer jag Starcraft-festen på justin.tv där eliten kommer göra upp!

 

Streaminglänk nedan!

 

http://www.justin.tv/dreamhacktv#/w/1074019184

 

Åter till Lost Planet 2. Capcom är ju mycket för sina cutscenes och det är jag också. Dom är snygga att se på. Dock känner jag att spelflödet kan förstöras lite då kapitel klaras på ca 10 minuter och man stannar upp för att få ett betyg på hur bra man klarat ett specifikt kapitel. Men att Lost Planet 2 är snyggt och har väldigt kreativa bossar kan ingen ta ifrån dom!

 

Nja, efter att ha suttit vidare med lost Planet 2 någon timme så kan man väll konstatera att det händer väldigt mycket i spelet. Mötte en boss samtidigt som man var på ett tåg och det skedde så mycket saker samtidigt, det var en karta på tåget, det blinkade överallt, man fick otydliga meddelande om vad man skulle göra. Men huvuduppdraget var egentligen bara att sätta sig vid kanonen på tåget och skjuta ner bossen, svårare än då var det inte men det känns som att Lost Planet 2 gör det svårare än vad det egentligen behöver vara. Man dör rättså mycket i Lost Planet 2, eller iallafall jag. Oftast har man ingen aning om hur det skedde heller. Det blir en slags hatkärlek till spelet och därför spelar jag vidare.

 

Tog ett tag att få ner denna rackaren!

 

Försöker som sagt följa Starcraft matcherna från Dreamhack Stockholm men streamingen fungerar sådär.

 

Önskar er en fortsatt trevlig dag!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...