Hoppa till innehåll

Dagshändelser I Wow.


Blitzcat
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 1.5k
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Har geekat ptr ett tag nu :P Talentsen suger för 60s och kommer förmodligen twinka 70 på dom. Sen var det nån med mystsikt namn som bara funka när han whispra :o annars var det "Ambassador ?" Och jag fattar inte paladin/hunter systemet alls atm xD kommer ta ett tag tills man fattar.

 

 

 

post-58457-1286290047_thumb.jpg

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Geekar ännu mer ptr... Både daggern och blade droppades som aldrig droppar i live >.< prot speccen funkar som twink men inte dps för dte e bara för cp utan skillstorm eller x2 ashkandy.

 

 

 

 

http://data.fuskbugg.se/skogsturken/jo.jpg

Redigerat av DAMPAINTEH
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skulle bli "boostad" till 1800 i arena, men resto shamanen var bajs, vilket gjorde att vi lirade 4 games, vann 1.

Han körde inte med tremor totem, så jao, han dog ju när jag blev fearad och trinket var använd. Han körde tydligen inte med tremor så..

 

edit; han ragequitta, "thats it" och logga skype å kicka mig från teamet lol.

Redigerat av Slan
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Loggade in och det första jag fick göra var att byta gems på min hunter. Jag kör fortfarande MM eftersom det ger mig högst dps. I alla fall. Jag reforgade om lite haste till hit rating så att jag blev cappad, och sen ytterligare lite haste som fick bli reforgat till mastery. Testade lite dps på dummy, och när jag poppade alla mina cds gjorde jag cirka 9.4k dps och medelvärde 7.1k dps. När vi sedan raidade så gick det inte alls lika bra eftersom jag inte lärt mig focus riktigt än, och det var jobbigt att behöva hålla koll på både cooldowns, focus, procs och andra saker. Så där var inte dpsen riktigt bra utan runt 7-8k kanske 9k beroende på hur mycket tur jag hade med movement. Vi gjorde marrowgar heroic med svårighet och sedan fastnade vi på deathwhisper eftersom som många hade en helt ny rotation att lära sig så vi hade inte 100% focus, och dpsen var låg. Så vi callade raiden och vi ska lära oss spela våra klasser igen tills raiden imorgon.

 

Det var min dag. Dpsen med BM är åt helvete för övrigt. Kom inte över 4k.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hatar den nya patchen, så jävla svårt att skaffa threat som tank, så failade stort på deathwhisper (som critical) pga det är skitmycket att hålla koll på, samt hade jag bara DBM..

 

Som healer är det jätte svårt att hålla koll på holy power, unitframes och CD's samt proccs.. allt ligger huller om buller.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Tappade lusten på att spela på min resto druid igår när jag körde Pit of saron men en tank som sa att han kunde tanka LK, men fick hålla alla mina hots uppe på honom och ändå spam heala... Så jag lvla min druid på Frostmane med en polare idag

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...