Hoppa till innehåll

Slan

Medlem
  • Antal innehåll

    245
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Slan

  1. Slan

    "gangster"

    2 albaner som snor 2 notoriska svarta rappares namn, fan blir inte bättre än såhär!
  2. Slan

    11 September

    Jao, att det fanns bomber på bottenvåningarna är ganska uppenbart, och har konstaterats av shitloads med byggnadsexperter. Man fick ju även se balkarna som höll WTC uppe, var sågade/smälta. Sen att det 3e huset bara rasade ihop utan anledning säger ju en del. Smells like shit yo. Är ju smått läskigt också. :)
  3. Slan

    Droger

    Man röker inte cannabis för att det är coolt. Du låter som en moralkärring som aldrig tänt en cigg.
  4. Just nu är det: Hotbild - I blint raseri Och No Security - When The Gist Is Sucked From The Fruit Of Welfare The Ugly Faces Of Truth Will Show
  5. Farmat lite honor + RBG. Sedan invitades det en hunter till RBG.. men jag har inte listat ut om det är brud/kille/troll, om man nu lyssnar på rösten. It crackz me up. Gör en ticket bara? om nu RL gick igenom regler om att högsta rollen skulle få warglaiven.
  6. Snälla tänk till lite iaf, innan du postar. Det finns massa sätt att minska risken att bli upptäckt. :gitarr:
  7. Nej det är inte samhällets åsikt, en hel del håller väl med dig, men att säga att det är samhällets åsikt, nej.De målar väl över det för att det är DERAS TÅG. pga att de vill hålla dom rena.
  8. Din åsikt. Jag tycker det är fint. Alla tåg borde sprejas. Hells yes. Klämmer man ur sig idiotiska kommentarer som du precis gjorde, är man snarare mentalt störd.
  9. Slan

    Rökning

    Röker 2-5 cigg om dagen.
  10. Slan

    Rökning

    Jag röker fortfarande samma antal, som jag gjorde för 2 år sedan.Antar att jag röker jävla mycket mer om 10 år dårå.
  11. Just nu: True Blood & Curb your enthusiasm 15 sept drar dock It's always sunny in Philadelphia s7 igång, fan sugen jag är.
  12. Vad jag gillar med Scarface är inte direkt pangapang och "coola saker", storyn om hur han klättrar uppåt älskar jag.Dock är ju panpang, fräsiga dialoger och brutala scener (motorsågsscenen främst) pricken över i. Goodfellas känns mer som en "dubbel-liv" gangsterrulle. Skådespelarna och skådespeleriet är grymt bra. Funny, how? och Shinebox scenen är verkligen fantastiska grejer i mitt tycke. Nu är jag inte ett stort fan av Gudfadern, det funkar men inget jag diggar direkt. Gudfadern har bra skådespel, men filmerna bygger mest på feta/underbara dialoger. imo.
  13. Slan

    Sverigedemokraterna

    SD's uttalanden strax efter bomben var ju full av win. "vem tror ni gjorde det då? vem satsar på att det var en muslim" snacka om att skämma ut sig. fast ja, inget ovanligt från SD's håll.
  14. Slan

    wolfpack, yes.

  15. Slan

    Rökning

    När ökar detta "behov" du som vet allt?
  16. Slan

    Terrordåd I Oslo

    Han lär bli analfisted2death där inne, om det nu är möjligt. Annars lär han dö dagen han går ut.
  17. FBI brukar ta över folks konton, för att spamma porrsajter, yes.
×
  • Skapa ny...