Hoppa till innehåll

Vad Tycker Ni Om James Cameron's Avatar?


Sinclair
 Dela

Rekommendera inlägg

Men det är klart, om man sitter där inställd på att hitta fel så kommer man ju hitta det också. Men om man slappnar av och inte har några skyhöga förväntningar så förstår jag inte hur man kan säga att man inte lär känna karaktärerna.

Nej då, jag förstår hur vissa kan gilla filmen - Det är ju samma typer som skrattade högt varje gång någon sa "Bitch". Låga förväntningar gör inte att man inte lär känna karaktärerna bättre; Det är ju som att sluta se Rött bara för att man inte gillar färgen.

 

Animationerna var ju wicked nice och detaljrikedomen, men rent handlingsmässigt var filmen dåligt gjord. Själva storyn var ju bra, men sätter den är gjord rent cinematiskt är inte alls något vidare.

 

Låga förväntningar gör att man slappnar av och har lättare för att ta emot känslomässiga intryck. Höga förväntningar gör så att man har lättare för att leta fel gentemot hur man hade förväntat sig filmen och får då svårare att slappna av.

 

Men om du slappnade av och inte hade skyhöga förväntningar, eller var inställd på att ha en alternativ åsikt så låter jag dig tycka vad du vill. På det du skrev kändes det som du inte kände efter "med ditt hjärta" bara, men vad vet jag. :)

 

Jo, jag kan förstå hur du såg det som du gjorde :D Jag är nämligen något av en filmentusiast och ganska insatt i de flesta delar av filmproduktion - Och när man har kunskap om olika områden (Så som ljud, ljus, animation, regissering, cinematografi etc) så är det lättare att hitta och peka ut saker man tycker kunde gjorts bättre. Sen finns det ju den stora publiken som inte är ute efter något annat än en "Lätt äventyrsfilm", där man egentligen inte vill behöva bli för insatt i karaktärerna och storyn, utan bara koppla av till något.

3Dn däremot var ju lyckat - På den funkten vinner de :D Både stereoscopic tekniken och animeringen.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 83
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Grym film säjjer jag.

 

Men jag ifrågasätter åldersgränsen 11 år. Djungelscenerna är väl mysiga, men människor med beväpnade flygfän(Hornet& Vulture-liknande rly) som hjärtlöst gör plats för sitt maktbegär? Vissa scener innehåller ju vad man kan kalla slakt. ;)

Fast vem vet, jag kanske underskattar lite.

Redigerat av Satisfaction
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...