Hoppa till innehåll

Grupperna?


Rekommendera inlägg

Skrivet (redigerat)

Min aktivitet kommer inte öka på fuskas forum då gruppforumerna försvinner, risken är att den minskar istället.

Om du frågar de aktivaste medlemmarna nu så gissar jag på att de flesta säger att dem vill ha kvar gruppforumerna. Sen är det ju jättesnällt av dig att lägga ner gruppforum som jag säkert lagt ner 200 kr på i dagsläget, det låter inte så mycket men jag har gjort detta för att jag vill ha dessa forum att skriva i, göra fuskas forum intressant..

 

 

Nomatic - Jag har inte på något vis krävt att sidan ska uppdateras, bara undrat över när den ska göra. Bra uppdateringar är alltid roligt att få, men dåliga uppdateringar som detta är ju bara åt helvete.

 

Sen som tidigare sagt, jag postar i de vanliga forumerna för att gruppforumerna finns, jag postar inte i gruppforumerna bara för de vanliga forumerna finns.

 

(Damn.. det låter så fel med "ena"..)

Redigerat av 3FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 52
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Först grinas det om att det aldrig kommer någon uppdatering sen när det gör det så börjar ni gnälla om några grupper där 95% av trådarna inte ens är vettiga.

Vettiga? Vad som är vettigt och inte bestämmer väl fan inte du, gissar att du kanske pratar om Imba nu men det finns andra gruppforum också. Musikgruppen t ex har en massa roliga trådar och inte en enda som inte är vettig, och där är du inte ens medlem så kom inte med siffror när du inte har någon fakta.

En annan har varit här sen '03 och det är många saker som har försvunnit och många saker som har blivit nya.

Och? "Jag är minsann född på 1800-talet och folk dör och nytt folk föds hela tiden så gråt fan inte över att din mormor dör"

 

Denna chatt kanske blir en dundersuccé eller en total flopp, det kan ingen av oss veta. Just wait and see era gnällspikar
Vad jag kan se har ingen sagt emot idén om chatten.

 

 

@3fisk: forumen, gruppforumen :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Eh. Försvinner Oztown så vet jag inte riktigt om det är någon större idé att vara kvar här på fuska.se..

Sen så kanske man kan tycka att det är lite surt att man kanske har lagt pengar på att förlänga och satsa på sin grupp man har skapat och att det bara ska tas bort.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Min aktivitet kommer inte öka på fuskas forum då gruppforumerna försvinner, risken är att den minskar istället.

Om du frågar de aktivaste medlemmarna nu så gissar jag på att de flesta säger att dem vill ha kvar gruppforumerna.

Vad är det som ni diskuterar i grupp-forumen och inte i vanliga forumet? Porr?

 

Sen är det ju jättesnällt av dig att lägga ner gruppforum som jag säkert lagt ner 200 kr på i dagsläget, det låter inte så mycket men jag har gjort detta för att jag vill ha dessa forum att skriva i, göra fuskas forum intressant..

Dina pengar, du bestämmer vad du ska göra med dem.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag håller med i att fokus skall ligga på de delar som används mest, och en uppdatering av forumet är absolut något som behövs.

 

Dock så anser jag att gruppforumen inte bör tas bort, då de är en stor del av vad som gör fuska.se till den trevliga sida den är. Att medlemmarna kan skapa egna under-forum där de själva kan diskutera om vad de vill är ett mycket bra system som dels förhindrar spam, men som även gör att medlemmar med mer specialiserade intressen kan diskutera på forumet. Om man tar bort gruppforumen så kommer säkerligen en del medlemmar försvinna helt, då det som tidigare nämnts finns substitut till de andra forumdelarna. Spel och datorer kan man ju exempelvis diskutera på en hel uppsjö av andra sidor. Jag anser att fuska.se har en klar konkurrensfördel i gruppforumen, och att ta bort dem skulle antagligen inte gynna sidan nämnvärt.

 

Jag håller även med om att det är tråkigt att vissa medlemmar endast är aktiva i gruppforumen, och inte i övriga delar av fuska.se. Dock så kommer en borttagning av gruppforumen med största sannolikhet inte leda till en ökad aktivitet från dessa medlemmar utan istället kommer de söka sig till andra sidor. Dessutom så är de inaktiva i huvuddelen av fuska.se av en anledning. Snarare än att ta bort gruppforumen så borde man fråga sig hur man kan locka dessa medlemmar till att skriva fler inlägg på huvudforumet. I en ideal situation så behövs inga ”intresse-gruppforum”, utan gruppforumens funktion är endast att tjäna som en plats där man under avslappnade former kan snacka och ha det trevligt med sina vänner. I en ideal situation så hade exempelvis inte Musikgruppen (som för övrigt är en mycket trevlig grupp!) behövts, utan alla genuint musikintresserade medlemmar hade känt att de kunde föra de diskussioner som förs i exempelvis Musikgruppen i forumets huvuddel istället.

 

Samtliga här vet att det kommer vara en omöjlighet att posta alla de ämnen som idag finns i gruppforumen i det vanliga forumet. Dels för att vissa trådar är av olämplig karaktär, men även för att vissa typer av trådar har delvis privat innehåll, vilket medlemmarna av gruppforumet känner att de kan dela med sig av till sina vänner i samma gruppforum.

 

En ny chatt tycker jag låter som en fantastisk idé, och det är definitivt något som skulle kunna bli en succé. Dock så anser jag att en chatt bara är ett komplement till ett bra forum.

Det går inte att tvinga fram aktivitet från medlemmarna. Är de inte aktiva så finns det en anledning till det, och att ta bort gruppforumen skulle i min mening bara skapa fler problem än det löser. Istället bör man gå till botten med varför vissa medlemmar väljer att inte skriva inlägg i huvuddelen av fuska.se, och försöka lösa problemet den vägen.

 

Att ta bort gruppforumen skulle alltså endast tjäna till att driva bort medlemmar från sidan, då de som sagt inte skriver inlägg utanför gruppforumen av en anledning. Det skulle även ta bort en av de saker som gör fuska.se till vad det är. Dock så är en uppdatering av forumet helt klart nödvändig!

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Dina pengar, du bestämmer vad du ska göra med dem.

 

Precis, men nu är det så att han har lagt ner sina pengar på flera gruppforum, som kanske ska försvinna.

Det är inget han har gått med på när han har köpt gruppforum för dem.

Vad skulle du säga om du gick och köpte en chokladkaka, åt halva och sedan blev fråntagen chokladkakan?

 

OnT nurå.

Ska man få ut användare ur gruppforumen så bör ju resten av sidan vara attraktiv, vilket den inte är i dagsläget. (enligt mig iaf) Om nu Admin tänker ta bort gruppforumen tycker jag att vi ska försöka göra det bästa av saken, alltså att bidra till ökad aktivitet i resten av forumet för att få nya medlemmar.

och om vi då får nya medlemmar låter det ju som att gruppforumen har en chans att komma tillbaka om det så vore att vi fortfarande saknar dem.

Sedan är ju målet att sidan och framförallt forumet skall bli aktivare, och då krävs det framförallt att aktivitet i själva forumet ökar. Ökar den, så ökar antalet medlemmar och då blir poängen större med gruppforum.

 

Jag tycker att Admin ska chansa och gå igenom med sitt "projekt" eller vad det nu kallas, men då bör han tänka på att det innebär en stor risk och att det finns en chans att många medlemmar försvinner tillsammans med gruppforumen.

Redigerat av Trinity
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Vad är det som ni diskuterar i grupp-forumen och inte i vanliga forumet? Porr?

Det vill jag faktiskt säga ja åt. Men det är absolut inte det enda. Vi diskuterar mycket i de olika gruppforum som finns. Jag håller med guggo i allt han sa, mycket diskuteras i grupperna som man inte gör i det vanliga forumet på fuska. Det är mer avslappnat och skönt i gruppforum än vad det är i vanliga fuska.

 

Och jag la pengarna på dessa grupper för att jag vill att dem ska leva vidare, inte för att dem senare ska försvinna bara sådär.

 

Edit - grupperna på fuska är själva charmen på fuska.

Redigerat av 3FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Grupperna kommer troligtvis att försvinna i och med nästa uppdatering. Orsaken är till största del att intresset är för litet för grupperna. Istället så kommer vi att satsa på en chatt för de som vill chatta samt eventuellt bredda forumet med kategorier etc. Detta kommer även att göra att vi får det lättare att uppgradera sidan i framtiden.

 

Inga beslut är definitiva än, men så här ser tankarna ut just nu...

The end is here.

 

Håller med posten ovanför btw.

Redigerat av lolkfezt
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

De flesta verkar vilja ha grupperna kvar så de får förbli kvar. Det går numera att skaffa grupper igen:

http://www.fuska.se/grupper/skapa_grupp.php

 

Uppdateringen kommer att bli något fördröjd men kommer fortfarande att lanseras någon gång under sommaren. Som jag skrev för någon vecka sedan så arbetas det inte med den just nu utan arbetet startar så snart det finns tid.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Mig gör det inte så mycket om grupperna försvinner, men det känns lite sådär.

Tex SNK-forumet är ganska mycket som UMO för er som har varit där.

Så det skulle nog vara bra om det fanns ett sånt forum, där det stod: "Rekommendation +15" eller nått.

För det som gruppen innehåller är inte specielt lämpat för minderårig om ni förstår vad jag menar.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...