Hoppa till innehåll

Feedback-Tråden


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Då är det snart dags för en lite större uppdatering innehållsmässigt (även med en nyhet för forumet  ). Runt midnatt så kommer därför sidan att stängas ner under tiden uppdateringen pågår.

Hoppas det blir någon uppdatering som man blir nöjd över nu då.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Då är det dags för en rejäl uppdatering av Fuska. Kodandet har pågått i flera veckor och i och med att du läser detta så är nu uppdateringen lanserad.

 

* Mer eller mindre alla sidor under fuska.se/spel har byggts om och ser förhoppningsvis bättre ut. Senaste fusk/omdömen-listorna har bytts ut mot det nya konceptet med senaste uppdateringar istället. Det innebär att allt är samlat i en lista istället för flera.

 

* Spelbilder återlanseras efter att ha varit borta sedan förra året. En ny bildvisare har implementerats. Klicka på en bild och byt bild enkelt med piltangenterna.

 

* Spelvideos lanseras, kort och gott så är tanken att trailers och andra andra intressanta klipp skall läggas upp. För att lägga till en video så anger man en YouTube-länk och när den godkänts så dyker den upp på sidan.

 

* Senaste speluppdateringar uppdateras så att även bilder och videos ingår i dessa. Bra eller dåligt? Risken finns att dessa tar över flödet i för stor utsträckning kanske? Tiden får utvisa det.

 

* Nytt koncept där element i högerkolumnen som är bundna till sidan man är inne på är gröna för att göra det tydligare att de är specifika för avdelningen/sidan man är inne på. T.ex. besöker man FuskaMynt-affären så blir de tillhörande inkomster/utgifter-boxarna i högerkolumnen gröna.

 

* Brödsmulor aka "Du är här:" har dykt upp återigen på huvudsidan. Själv har jag saknat det rätt mycket sen förra versionen. Dock togs de bort av design-skäl när sidan lanserades förra året. Nu är de tillbaka, design får stå tillbaka för funktion helt enkelt.

 

* En rätt självklar sak som saknats är nu fixad. När man är inloggad på huvudsidan så har de stått "Dina meddelanden". Nu står det hur många nya meddelanden man har och detta tydliggörs ännu mer när man faktiskt har nya meddelanden.

 

Och nu till mer foruminriktade uppdateringar:

 

* FuskaMedaljer införs, vad är detta då? Kort och gott så kan man se det som en tävling som bygger på att samla så många FuskaMynt som möjligt under en månads tid. De tre bästa under en månad vinner medaljer. Dessa visas därefter under FuskaMedaljer-fliken på medlemmarnas profiler samt vid alla inlägg som medlemmen gör (se bifogad bild). T.ex. den medlem som får ihop flest FuskaMynt under Mars månad kommer att få en guldmedalj när månaden är över.

 

* En bugg med att nya medlemmar inte tjänat FuskaMynt alltid är åtgärdad.

 

Och en liten bonus! Under Mars 2014 så ges 100/50 FuskaMynt för nya ämnen som normalt ger 50/25 FuskaMynt!

 

Som brukligt så är feedback uppskattat. Buggrapportering uppskattas via PM till mig eller via e-post till [email protected]

 

Skärmavbild 2014-03-13 kl. 22.35.27.png

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Är det värkligen genomtänkt det där med midaljer? Med tanke på att användare kommer förmodligen spamma eller liknande för att få ihop tills de får den.

ja det tycker jag.

att få en medalj betyder ju att man är aktiv i forumet, och spammande leder till tillsägelse/ban, så det kommer nog att öka aktiviteten i forumet, samt att alla som spammar kommer inte vara kvar så mycket, och därför bör kvalitén på sidan gå upp.

Men det är klart att detta kan gå illa, men vi får vänta och se.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det finns vissa riktigt gamla kommentarer det är så på. Om du ser någon relativt ny så säg till dock. Men överlag så skall de fungera på de gamla med.

Det är bara vissa kommentarer som är fixade.

 

http://www.fuska.se/spel/ps2/grand_theft_auto_san_andreas_fusk-s12635.html

Kolla in tillexempel San andreas fusken/tips..

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
Redigerat av EpixaRises
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

De flesta är fixade, de som inte är de kan vara vissa just under 2009. Meta-taggen du skriver finns redan på sidan, så vet inte vad du menar med den riktigt?

 

---

 

Det börjar nu dra ihop sig för den första utdelningen av medaljer, ställningen finns på http://www.fuska.se/fuskapoints/medaljer. Ta chansen och var en av tre som plockar hem en av de första medaljerna som delas ut!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Verkar ha varit avbrott mellan kl 00-07.30 ungefär. Felet har berott på att servern tappat internet, har dock inte fått någon info från leverantören om orsak eller så. Så vet inte mer än så.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...