Hoppa till innehåll

Vem Faller I Kriget?


Zeem
 Dela

Vem FALLER/FÖRLORAR/FÖRSVINNER i kriget?  

136 medlemmar har röstat

Du har inte behörighet att rösta eller se resultaten från denna omröstningen. Vänligen logga in eller bli medlem för att rösta.

Rekommendera inlägg

  • 2 veckor senare...
  • Svar 119
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jag tror inte att något av företagen kommer att falla! Microsoft har sin data och mjukvaru industri att leva på, sony har sin elektronik allt från kameror till tv apparater. Och nintendo har sina leksaker att tjäna pengar på! men om jag måste säga en så tror jag nintendo klarar sig sämst inom TV-spels branchen men jag tror inte att dom kommer gå i konkurs! :D

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Sony (Playstation 3) kommer säkert ha den dyraste konsollen och så kommer det inte med en hårddisk. Sen är designen på konsollen asful och handkontrollerna är ju som baner. Det kommer inte så "många" roliga spel till PS3 om man jämför Xbox 360.

 

Microsoft (Xbox 360) kommer vara ett "normalt" pris och i Xboxen så kommer en bättre Live-tjänst så man kan få ut mer ur spelen, dessutom ingår en hårddisk på 20gb. Men så är Xboxen 360 lite klenare än Playstation 3 men Xboxen kommer vara en kraftfull "dator" för lite pengar. Det kommer ett antal sköna spel till Xboxet också.

 

Nindendo (Revulution) kommer säkert gå lika dåligt/bra som Gamecube. Hårdvaran har vi inte än fått höra så mycket om men designen på konsollen är läcker och roligast spel kommer till det. Priset på konsollen kommer nog inte vara så dyr kanske som Xbox 360.

 

Så jag tror Sony kommer gå sämst till. :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ingen kommer att försvinna. Nånsin. Isånnafall skulle det vara när tv-spel försvann från världen.

 

SEGA lever ju än, inte som företag, men deras Sonic är ju oförglömlig, och vissa från SEGA tjänar fortfarande pengar. Visst, en liten summa, men det duger.

 

Microsoft kommer aldrig lägga ner, de har hur mycket pengar som helst. Bill Gates själv har ju nästan dubbelt så mycket pengar som hela Columbia, och mer än vad hela Peru har. Därför kan man annonsera en ny superkonsoll för under 3000, då pengar inte behövs. Dom räknar nästan att gå i förlust med en liten summa, men det kvittar. Dom har sitt pengapack. De vill bara sälja fler konsoller än Sony, inte för mer pengar.

 

Ni ser ju vart världen är påväg, Intel går ihop med Apple och skapar en dator. Nästa blir kanske Nintendo som säljer sig och börjar tillverka tillsammans Sony. Inte för att det är stor chans, men det kan hända.

 

Nintendo kommer då alltid att leva, även om Revulotion skulle bli en flopp. Det går inte att döda Nintendo, inte Sony heller (Kanske inom tv-spelsmarknaden, men inte som företag), och Microsoft går absolut inte ens att nudda. Förrubbning är omöjligt när det gäller stora företag, men de kan försvinna inom vissa genrer. T.ex som att både Microsoft och Sony kan försvinna inom tv-spelsvärlden, ändå överlever dom. Nintendo har då en lite sämre situation, vem vet, kanske börjar de tillverka bildäck, gummiankor och choklad?

 

Ingen faller. Men nintendos Revulotion kommer sälja sämst.

 

Revulotion billigast? Hmpf. Icke. Tresextio kommer bli den billigaste nyheten pålänge.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 Dela

×
  • Skapa ny...