Hoppa till innehåll

Det Som Ni Stör Er Mest På?!


Xade
 Dela

Rekommendera inlägg

Sklettet måste vara från någon okänd dinosaurie eller liknade.

En vecka kan var som flera år för Gud. Människor har fastnat i tanken "efter natten, en ny dag".

En massa mich mash som utvidgats och slutaligen skapat en människa, nej, Gud är mera trolig.

En person som tror på Gud kan hindra vetenskapen från att segla alltför långt bort ut verkligheten med sina gissningar.

 

Ni är så besatta av att ni måste SE saken för att tro att det finns.

Har man SETT vinden? Nej. Men ändå vet vi att den finns. Vi ser vad den gör, därför vet vi att en finns, den blåser upp löv och smuts i luften och den låter med ett vinande ljud. Vi märker konsekvenserna utav att den finns.

Det kan finns de som VÄGRAR höra den låta och blåsa, de som inte vill se sanningen, som vägrar tro på Gud.

 

Skelletet är inte alls från någon dinosaur, man hittade ju Lucy nästan komplett i vattnet, det var ju inte vatten där då men, sjön hade torkat, men skelletet var bevarat.

Vetenskapen är ju inga gissningar, lite gissar man såklart, men när man gör det så har man oftast en grund att stå på. När man inte gissar bevisar man det med termer, formler, metoder o.s.v

Ja, man kan se skuggan av vinden/luften, under vissa förhållanden.

 

XADE: Lenin var en bra gubbe, på det stora hela. Han och Stalin var riktiga ovänner, och Lenin varnande när han avgick för att man inte skulle välja Stalin till makten.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 150
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Vi skapar alla Gud själv. Liksom Alfons Åberg skapar sin låtsaskompis.

Gud är snarare Jesus son, inte farsa. Det var Jesus som skapade sin bild låtsaskompis och tillbad denna, tillslut trodde han själv på vad han först skojade med. Och halva världen likaså. Jag kan skapa en Gud nu, eller om tio minuter om jag vill, jag kan döpa honom till Uffe och sedan tillbe Uffe. Tillslut kommer någonting bra att hända, och tyvärr kommer jag kanske att tänka att det var min Gud som gjorde detta under. Jag kommer fortsätta att tillbe och snart tror jag att Uffe gör allt. För f*n. Tänk lite.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det går ju nästan inte att debattera mellan kristna och icke-kristna (om ifall Gud finns eller inte). Det låter som om ni tvingar varandra att bli kristna eller att inte bli kristna (vissa). Man får faktiskt tycka vad man vill, tror du på Gud? Varsågod, ingen hindrar "er". Jag, som inte är kristen får acceptera vad ni tror på, men jag tror fortfarande på att det var naturen, utveckling osv. som har skapat människan. Att man är mer bredsynt ifall man är inte är kristen tycker jag är helt fel. Det där har inte riktigt med vad man tror på att göra. Ifall man nu är kristen får man också acceptera andra som inte tror på Gud, kanske övertala någon gång, men inte tvinga. Det är upp till sig själv om man vill bli kristen eller inte. Jag tycker att ert tjatande om vem som skapade jorden börjar att bli lite irreterande. (eller vad ni nu snacka om). Det kommer aldrig att sluta "jämnt". Ta inte illa upp om det finns nåt på inlägget som låter kränkande... :o

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag bryr mig inte om jag varnas för detta. Xade ska förolämpas.

 

Till Xade: Ditt äckliga svin, ditt borgarmissfoster, din äckligt bortskämda jävel, du förtjänar inte att leva din korkade idiot, du blir antastad av din morbror, va? Du blir väl också slagen av farsan. Du har antagligen inga vänner. Du borde gå i terapi eller nåt,

 

Bra sakt !!!!! Istället för att jag skriver så säger jag bara att jag tycker samma sak den dära snorvalpen XADE .
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

BRA SAGT!!!!

 

ni kan inte tro på nåt innan ni sett det!

 

dessutom kan de här 7 dagarna vara år, eller miljoner år, det behöver inte vara dagar, dessutom så kan väl Gud skapa på 7 dar om han vill också!

 

 

 

men ni och er j*vla vetenskap, kan ni alrig tro något utan att få det bevisat, GUD FINNS!!!

 

 

Raest: Du har mycket till liv ser jag, hade jag brytt mig vad andra sagt om mig hade jag inte sagt nåt.

 

MellanM: Du är konstig, Gud är ingen sjukdom det är vår Herre.

 

Jelly: Lenin är f*n lika galen som Stalin

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Konstig. lol.

 

Men om nu den här Gud finns och det är allas herre, kan inte gubbfan visa sig då ? Eller iallafall göra någonting vettigt istället ?

 

Xade, tänk lite. Tror du att det sitter en människa uppe i himlen och studerar allt vi gör ? :/. Den Gud som möjligtvis finns är ingen person i sig själv, det är en tanke, en sjukdom som skapas när man väl börjar tro på honom.

 

Xade, kan du stava till Logiskt Tänkande ? Kan du inte ens förstå att hela jippot är fullständigt omöjligt.. :huh:, för mig tar det en kvart. Max.

Redigerat av Mellanmjölk
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jokinen: Gud gav Jesus kraft att göra flera underverk, det är en "konsekvens" av att Gud finns. T.e.x. blommorna kan inte bara ta upp vattnet av sig själv och växa. Allt som "rör sig" och "arbetar" i kroppen gör det inte av sig själv. Människor och djur kan inte skapats av sig själva.

Men vissa VÄGRAR att märka detta, de tar fram några gissningar som argument för att de vill inte se sanningen.

 

Jag kan lika gärna säga som så att religiösa vägrar inse att livet kan vara helt meningslöst. Vi kommer inte till något h*lvete eller himmel. Att livet kanske helt stannar av efter döden. De vägrar ta till sig forskningsresultat och historikers upptäckter pga av det skulle bevisa att världen inte styrs av någon Gud och att Jesus kanske inte ens har existerat...

 

Vi märker att blommorna tar upp vattnet...AV SIG SJÄLVA. De har ihåliga stjälkar fyllda med små, små kanaler i vilka vattnet kan forslas....spelar ingen roll vad jag säger och heller ej vad du säger...vi kommer ändå ha samma åsikt som vi hade från början. Gud är människans uppfinning. Det får bli mitt sista ord i den här debatten. :bah:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...