Hoppa till innehåll

Reglerna, För Hårda?


hemfrid

Rekommendera inlägg

  • Svar 38
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

alla regler finns till av en anledning. tror ni verkligen man skulle införa en regel mot reklaminlägg om ingen någonsin hade skrivit ett? hade ingen skapat reklamtrådar, ingen skrivit onödiga ämnen, ingen postat ämnen med oförståelig titel, ingen skrivit massor av ämnen i rad, ingen skapat flera användare för att sedan skicka öven en massa fm mellan dem, ingen använt forumlekarna till att få rank/fm hade inte regel §1.2, §1.4, §1.10, §1.14, §1.16, §1.25, §1.26 funnits. detsamma gäller för de flesta andra reglerna. skulle det vara olagligt att tanka musik etc från nätet om ingen någonsin gjort det? skulle man inte få stjäla saker om ingen någonsin hade gjort det? lite samma som susning.nu, ett uppslagsverk på nätet som vem som helst kunde ändra. tills det en dag upptäcktes att någon skrivit att en av skaparna var misstänkt skyldig till mordet på John F Kennedy eller hur det nu var. sedan dess har de som velat skriva varit tvugna att logga in, och nuförtiden kan man inte ens registrera nya medlemmar.

 

jag vet många seriösa forum med slappare regler men jag vet knappast något forum som har slappare regler, mindre oseriösa inlägg och riktar sig till samma besökare.

skulle kunna rada upp 10 seriösare forum med slappare regler, men de flesta riktar sig till programmerare, linuxanvändare, webbutvecklare etc i åldersgrupper runt 25-35 år. eftersom att vi riktar oss ungefär till 12-17 år är det lite svårt att jämföra även om alla naturligtvis är välkomna.

 

men visst kunde man vara lite slappare på vissa regler. man kan få göra lite galna saker ibland tycker nog jag...

 

jag skulle kunna nämna ett iallafall

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Reglerna är bra om man sköter sig snyggt och håller sig till ämnet.

Vissa regler är mindre bra, och vissa bättre.

Många tycker att 1.26 är en dålig regel, den har somsagt sina fördelar och nackdelar. Nu blir det mer aktivitet i spelforumen, det är bra för detta är ju ett spelforum.

Redigerat av Dr.cheat
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Då ska jag ge er ett exempel på ett forum som inte ens i närheten har lika hårda regler och som alla är nöjda på. Sweclockers forum är klockrent.

Man får alltid hjälp med det man behöver hjälp med och om det är någon som vill leka lite så ere ingen fara med det.

 

Sen det mest värdelösa är att man här måste "köpa" en omröstning? Är det så?

Ok, det är ynkligt! Jag menar... tjäna pengar på en omröstning? Kom igen nu, bättre än så kan ni! i övrigt är det ett trevligt forum men det passar nog inte mig eftersom det, enligt en admin, endast ska snackas spel här.

 

Tråkigt eftersom fler kategorier om olika saker skulle säkert locka fler besökare.

 

Och visst så skulle en sidan inte funka utan admins och regler, men det behöver inte vara Gestapo för det? Eller hur?

 

Aja jobba på så får man se om man kommer tillbaka någon gång i framtiden.

 

MVH // Tobias Andersson

[email protected]

 

 

Okej, fel fel fel fel! Vet inte hur många gånger jag svurit i det forumet, skrivit ut min hemside adress, andras hemside adresser, skrivit trådar som redan finns osv utan att någon sagt nånting. Sen har dom även trådar för webbdesign osv. Så dom har inte bara på de områden som dom sysslar med.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skriv en tråd om ditt husdjur där då och skicka länken. Visst får man svära där, det får man även här i viss mån. Man får även här skriva ut en hemsideadress ifall någon efterfrågar den. Testa och gör ett inlägg där och skriv endast i det "Gå in på min hemsida! http://hemsida.bla" så får vi se om inte det plockas bort snabbt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Guggo:Som vadå?

§1.26?

Ifall det är den du menar så är den ej onödig,den finns för en anledning.

Har en fråga:Nu när inga forumlekar är kvar,borde man inte heller minska Floodkontrollen lite?

 

Ett forum menar jag. Ingen regel. Och andra forum får man inte prata om här

Redigerat av Guggo
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Tomatketchup

Men ge upp va.Jag har hört så mycket klagomål om hur hårda reglerna är.Jag tycker det är positivt med hårda regler,vet ej varför,men detta är inget nerspammat forum,som ett annat forum är,jag minns inte vad det heter,men där var typ 95% av alla trådar spam.Fy fasiken,det är ju tur att detta forum inte är så.Utan regler blir detta forumet som det,och då skulle det inte komma några medlemmar tror jag,inte om de var spamsugna alltså.Hellre hårda regler än mjuka regler.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Det kan ju inte varit lätt för admin att få så pass bra stämning i froumet som det är. visst jag kan åxå tycka att §1.26 är sisådär men ändå, det kunde varit värre. tänk om man fått en varning så fort man skrev ett fult ord eller postade ett dubbel inlägg eller spammade lite!

 

Tänk på de positiva grejerna med forum.fuska.se istället för de negativa så får ni se att det fins fler positiva! Jag lovar ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...