Hoppa till innehåll

Mobbare


Sekan
 Dela

Rekommendera inlägg

Så kallade "mobbare" är oftast otrygga och rädda människor med problem hemma eller något annat ställe.. Dom låter sin frustration gå ut på dom svagare eleverna.. Dom behöver psykisk hjälp. Det hjälper inte att dom skulle få betala skadestånd, utan förvärrar bara saken.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 44
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jag tror inte till 100% på teorin om att alla mobbare har det otryggt i sina hem och att de har en massa problem hit och dit. Visst i många fall kan det vara möjligt att det är så men jag har sett fler tal exempel där mobbarna varit personer som inte haft problem varken hemma eller i skolan.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Bara för att det finns en mobbad måste det inte finnas några mobbare. Om någonting med en som är lustigt och syns lätt kan man bli rettad. Det kanske bara är på skoj, man nämner det 1 gång, det kan räknass som en blick. Men den Mobbade Personen kanske känner igen den blicken överalt, vissa menar inget illa, men Personen vet att alla tycker de e något med han/hon. Även om någon säger något om det och sen ber om ursäkt vet han/hon ändå att det var på grund av det lustiga. Man träffar ju inte samma prsoner under hela livet, men varje gång den Personen stöter på någon okänd och den kasstar en blick på den personen vet den Personen. Folk kan stötta men den mobbade vet att det är något lustigt med den.

 

Alltså:

Om den mobbade är lustig på någotset kan den bli Sänkt bara med ett ögonkast och den skäms. Om den vet att något t.ex ser konstigt ut med den och någon kollar tror den att den tror den är ful. Därför kan en Person bli mobbad utan mobbare och det är ingens fel och ingen kan göra något åt det. Men om man inte kollar var man iallafal inte med i att få den personen att må dåligt. Därför om något är fel på en Person och den inte gan göranågot åt det borde man inte kolla konstigt men ändå unvikande. Behandla alla som vanliga personer. Använd inte heller ord som CP t.ex, dom som har såna problem kan ta illa up. Med tanke på att dom vet att dom har såna problem kan dom ta det som att man själv är ett slangord för dum i huvet. Alla kan få såna problem när som helst, men när man har det kan det aldrig gå tillbaka igen.

 

(REPITERA) Alltså: Behandla alla som vanliga personer, använd alldrig CP som slang t.ex.

För om du inte gör det här är det kanske det inte är en stor fara för dig men du är med 100-1000-10000 på att få en person må väldigt dåligt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...