Hoppa till innehåll

Är Cs Kul


Apex

Rekommendera inlägg

  • Svar 30
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Kan man väl säga :)

Det är roligt med olika vapen. Alla vapen är olika bra, till exempel någon med ak47 brukar oftast kunna döda någon som har Mac10 (inte för många använder den men ändå).

Och sen så har spelet mkt med hjärnan att göra, hur man tänker, du kanske om 3 år av cs spelandet så kanske du lär dig vart fienden brukar gå på en spar runda, så du går till stället och sätter dig ner o väntar ut honom. Det gäller också att lära sig från sina misstag.

 

 

Sen finns det olika roliga baner, som till exempel de_dust2, en av mina personliga favoriter. Det är en ljus bana, så man ser oftast alltid vart fienden är, och det är en ganska lätt bana.

Men annars finns det de_nuke(en av mina favoriter), jag hade det väldigt svårt att lära mig den banan, den är mörk och har många väggar man kan skjuta genom.

 

Det finns två olika lag som du säkert redan vet, Terrorister(T) och Counter-Terrorister(CT), Det finns en klar skillnad mellan lagen, man kan inte se likadana ut(klart det är klart). Och lagen har olika vapen, CT's har till exempel colt(M4a1) i köplistan, och T har ak47 i köplistan.

 

 

Public och pcw :)

På public kör man inte så mycket med taktik, nästan ingenting alls, Publicservrar; är att hur många som helst kan komma in och spela och ha kul.

Pcw (Practice clan war) Brukar man oftast köra med ganska mkt taktik, man kan köra mix eller i klan. Man brukar oftast köra 5mot5(iaf jag). Men man kan oxå spela 2mot2, 3mot3 och 4mot4.

 

 

Jag hoppas att du köper detta spel så vi får fler spelare i cs världen.

Redigerat av Justusett
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

det va fanemej den bästa recensionen lr va det nu heter!

beskrev bra, skriva den recensionen i fusk "avdelningen" lr va det nu heter x'D

creds till dig! :cool:

 

Aa han menade dig

 

Och jag håller med honom :)

Redigerat av Capt Sand
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...