Hoppa till innehåll

Om Man E 12 År O Gillar Pokémon E De Mobbat Då?


GoldenFlygon
 Dela

Rekommendera inlägg

Gäst Alviiz

Jag e tolv år, Tjej och ÄLSKAR pokemon :D det var först när jag köpte spelet som jag insåg hur FANTASTISKT det var. men jag skulle inte drömma om att berätta det för dom i min klass. Fett mobbad jag skulle bli :blink:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 204
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Postade bilder

Jag e tolv år, Tjej och ÄLSKAR pokemon  :D det var först när jag köpte spelet som jag insåg hur FANTASTISKT det var. men jag skulle inte drömma om att berätta det för dom i min klass. Fett mobbad jag skulle bli  :blink:

 

Nej..??

 

Det är väl inte deras problem direkt att du gillar pokémon.

Gilla det du vill gilla skit i vad andra säger/tycker. =D

 

Själv har jag tyckt om pokémon sen jag var 5.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

E man mobbad om ma gillar pokémon när man e 12 år?? :unsure:  :huh:

 

jämför det med t.ex. wow. där spinger man också omkring som nåt monster och slåss och levlar precis som på pkmn. jag skälv har R/B/Y/S/C och försöker få tag i ett guld, jag har också minst 2500 pkmn kort. jag är ingen pkmn nörd men jag tycker inte det är något specielt fel med det. men jag spelar nästan bara på sommarlovet.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Asså vadå sen jag va en bäbis gillade jag pokemon jag e nu 14 år och va då jag har alltid älskat pokemon och det kommer jag det finn såns som e 21 år dom gillar pokemon ellerhur det et inte mobbat jag vet inte vad ni tycker men jag kommer alltid älska pokemon och gilla det pungt slut.... :kung: :medieval: :kung: :medieval:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nej alla har olika åsikter om man tycker det är roligt eller inte, själv har jag inte spelat Pokémon på 3-4 år men började för ca en vecka sen, spelar dock inte så mycket, mest när jag inte har något att göra, men visst jag tycker det är roligt :)

Men vad du än gör så ändra inte på dig själv för att andra tycker det.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Int för att du behöver bry dig om vad andra tycker om pokémon men du kan nog räkna med att du kommer bli mobbad/ Inte få några vänner om du säger till dom att du tycker om pokemon.

För dom flesta tycker faktiskt att det är bland det töntigaste som finns..

 

Det är sanningen.. iaf där jag bor.

 

Sen att gämföra(Stavning :huh: ) Pokemon med WoW går inte.

WoW är ett Online spel(MMORPG)och det roliga med det är inte att springa runt och slåss, det roliga är att det är andra personer man spriner runt och slåss med det är inte så många andra i Pokemon?

Sen att pokemon har blivit tönt märkt är väll för korten som 5-10 åringar samlar på..

Redigerat av Demon
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

jag samlar fortfarande på korten. inte för att jag tycker att korten i sig är häftiga mest för att ha nåt att samla på. typ som kapsyler eller frimärken. jag och mina hade så sent som idag ett samtal om pokémon över hela lunchen. fast dom tycker ju att det är töntigt men dom har inga problem med att diskutra det.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...