Hoppa till innehåll

kimen

Medlem
  • Antal innehåll

    1430
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av kimen

  1. försökte leka lite med filter och färger, såååå längesen jag pillade haha. orkar inte gamla stock, c4d bla bla bla. simpelt och stilrent.
  2. skitkass bild jag gjorde precis, gillar dock hur jag fick in texten på ett bra sätt
  3. Pillade ihop en till bild. Kom gärna med kritik, inte lika nöjd med denna som den förra.
  4. Glad att nån gillar den :)
  5. Längesen jag pillade nu.
  6. Du kan signa 40 pers till AV. Du kan inte signa till random som 40 pers dock.
  7. Äsch. Lite ju :P Jag har 15k nu men spenderat 15k på en vecka. Epic flying, boe legs, boe feet, gett bort 2000g osv :P
  8. Eller så tar du åt dig vad dom säger och ändrar dig därefter. Så har du din plats i gillet.
  9. finns det chans att du kan posta UI't? ;| Är ju skabbigt som bara fan. :P
  10. Råttan i Gluth-tunneln är ju bara f-a-i-l. :P
  11. En i mitt gille har det där UI't, vad heter det? LUI V3 LUI V3 ftw, bästa UI't som gjorts :D Nah, TukUI är bättre imo. :)
  12. En i mitt gille har det där UI't, vad heter det? http://i45.tinypic.com/1oxbg3.jpg LUI V3
  13. [The Plagueworks (10-Player)] tror jag var den senaste. :)
  14. Farmat ihop 10k honor på min level 62:a, skaffat 2x high warlord vapen och enchantat med berserking/mongoose, varit på utflykt i Dun'Moroghs och Elwynn Forests berg.
  15. Fattar inte, du är typ lvl... 77? Och du har inte alla 1-9 med abilities och spells! Fattar inte hur ni kan spela så. Ret palas behöver väl inte klicka mer än 3 knappar Att använda alla 1-9 är ju ganska onödigt då det är helt värdelöst att binda från 6-9, det är som att binda I...
  16. Första året på gymnasiet, el-datorteknisk linje.
  17. kimen

    Mobil!?

    iPhone 3GS 32GB Svart
  18. Raid tid tog slut? Är man hardcore kör man tills bossen dör oavsett tid :) I alla fall, fick äntligen [i've Had Worse] har nu 55/55 Lich King HC! Så du menar att ni wipear på en boss i 12 timmar (t.ex.) för att inte äns få ner honom? Klart man har en raid tid man håller sig till, man kan såklart gå 15 minuter över. Men det brukar aldrig hända. Riktiga harcores tar ledigt från jobb när nya expansioner och patcher kommer ut för att kunna sitta från tidig morgon till sen natt. Ja, men nu har ju inte en ny patch/expansion kommit på ett tag, och de riktiga hardcores har allting på farm ändå. Och för det andra har nästan alla hardcore guilds testat all ny content som kommer komma pg.a. PTR systemet som finns. Nu för tiden behöver man inte mer än en timme för att downa en ny boss i en ny raid instans.
  19. Raid tid tog slut? Är man hardcore kör man tills bossen dör oavsett tid :) I alla fall, fick äntligen [i've Had Worse] har nu 55/55 Lich King HC! Så du menar att ni wipear på en boss i 12 timmar (t.ex.) för att inte äns få ner honom? Klart man har en raid tid man håller sig till, man kan såklart gå 15 minuter över. Men det brukar aldrig hända.
  20. Snygg ;D, men tycker det ser lite konstigt med den dära bollen på vänstra sidan Han har egentligen en boll i hans övre hand med, fick inte med det dock. :( Hade blivit fett, men ändå nöjd. :)
×
  • Skapa ny...