Hoppa till innehåll

Champagne

Medlem
  • Antal innehåll

    1139
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    2

Allt publicerat av Champagne

  1. Hahaha nice! Har inte ens den bilden själv, har jag lagt upp den här? Galet! Tack Dave :)
  2. Efter omkring 10 år av inaktivitet bestämde jag mig för att logga in och se hur forumet är idag, tråkigt att det inte är så aktivt som back in the day. Men jag håller med Dave, mobilversionen av fuska.se är riktigt invasive med ads(safari). Nu ska jag fortsätta att cringa lös på mina gamla inlägg! /Metalkungen
  3. Champagne

    Fars Dag 2014

    Inget, vi tog några öl och var fint!
  4. Champagne

    Drömbilen

    Chevrolet Corvette zr1 vill jag ha :)
  5. Nästan allt är cancerframkallande idag... Ja, gå inte ut i solen ! Du kan få hudcancer. Grilla inte! Du kan få cancer av fettröken. (Såg på teve)
  6. Konstigt att de flesta skrev emp. Jag vet att den är svårast att få med TN borträknat. Men Ac 130 och chopper gunner är ju ändå bättre att sno än emp?????
  7. usch va du e äcklig! :verymad: Jamen då kanske hon håller käft ? Vem anmälde inlägget? :o
  8. Jag tycker den här var jävligt rolig!
  9. care face för dej dryg liten jävel du va då :o
  10. jag visste inte vem han var plus att jag inte kollar på sånt skit på tv för jag tycker det är överskattat.
  11. Gud... har du ingen skrattreflex eller?
  12. Det går inte. När man hackat 10P LVL70 så är det som att instant-levla.. Alltså det räknas som en vanlig level och levlar kan man ju inte backa? Och förresten så får han fan skylla sig själv om han går med på något sånt.
  13. Nä, bästa sättet är att fiska swen springa till Stiles! Han gör så dom blir noted! http://runescape.wikia.com/wiki/Stiles Är du dum? Mitt sätt går mycket fortare och man får mycket mer pengar. Men en liten förlust får man ju ta.
  14. Ja det är värt o ladda hem och det är MYCKET bättre än Firefox.
  15. ja jag jobbar som fullt på att försöka se till satt den inte spårar ur vilket är kanska svårt för ibland kommer det inlägg som är svårt att inte svara emot på Jobbar du för fullt? Kanske är lite motigt för en p8a att skapa en tråd?
  16. Nu tar du väl ändå i ? :o
  17. Detta är inget filmtips... Detta är en tråd om filmen.
  18. Brukar göra sprays på nakna brudar åt min kompis! :rolleyes:
  19. Du hatar spelet enligt dig? Om du ska använda "imo" så skall du skriva "Spelet är dåligt imo". >_< Vadådå? Meningen har ändå samma budskap så jag vettefan vad du hakade upp dig på?
  20. Tjena! Mor min köpte 4 filmer idag... En av de var American history X. Mamma ba "Den är skitbra! Den har ett speciellt budskap!" Jag : Aha? Men då ser vi den då. Efter filmen väcktes tankar i mitt huvud. Om ni ser den förstår ni nog... Det handlar om våld mellan svarta och vita. Alltså de vita är nynazister och vill stoppa de svarta för att de tagit över hela samhället. Se den!
  21. Champagne

    Film!

    Avatar äger! Ganska bra handling
×
  • Skapa ny...