Hoppa till innehåll

PurpleHaze

Medlem
  • Antal innehåll

    267
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av PurpleHaze

  1. Jag håller fullkomligt med om att det finns de som är yngre som är mognare än de som är äldre. Men vad skulle alternativet vara till att ha en 18-års gräns? Då jag redan har sagt att det inte finns att man skulle får rösta etc samma år i stället för att göra det efter datumet man fyllt år. <sarkasm> Det är iofs fullkomligt rimligt att införa ett mognads-test för alla som vill ta körkort, då kan ju vissa 15-åringar ta körkort medan vissa andra för vänta till dom är 35! Då gör man helt enkelt så att man tar skattebetalarna pengar och inför en ny myndighet som exklusivt jobbar med att föra statistik över vilken mognadsgrad alla svenskar har. det är ju viktigare än t.ex. sjukvård. </sarkasm> Kan någon förklara för mig vad exakt som är problemet med systemet som finns idag? Hittills har jag som sagt bara sett =<18 som tycker att dom ska få rösta tidigare. Jag vet själv att ett år kan göra en _enorm_ skillnad i mognadhetsnivå.
  2. Så du tycker att inlägg som fått många + ska hamna högre upp i listan? oh fyfaen, det kommer inte sluta bra. Det kommer bara bli en massa "+a mitt inlägg, så +ar jag ditt.." och liknande. Menar endast att de inläggen ska bli lättillgängliga på något sätt. Och varför skulle det bli det? Så fruktansvärt omoget beteende. Har man lite vett i skallen och common sense så ska inte det vara något problem.
  3. "Wasted Talent" Säsong 2 Avsnitt 20 Kom jag fram till efter en simpel sökning på Google. http://tinyurl.com/265cbvu
  4. Du har två alternativ i läget. Antingen så tar du dig i kragen och säger hur du känner och frågar henne hur hon känner. Börja med lite alldagligt prat bara och led konversationen till det du vill ha sagt. Om hon inte känner samma sak så gå vidare! Grymt poänglöst att sitta och tänka på samma brud hela dagarna när det finns så många andra där ute som är ännu bättre. Alternativ två är att sitta fast i "the friend zone" och inte komma någonstans. Och allt du kommer att göra då är att psykiskt slita ut dig själv. edit: Sen att du sitter och frågar om råd i ett forum där medelåldern är 12 hjälper dig inte direkt. Vet inte vad du hade hoppats på men jag kan garantera att det inte direkt är relationsexperter du kommunicerar med när du ställer frågor i ett spelforum. Cheers!
  5. En sådan finns redan. Dock så kan det vara ganska smart att hitta något företag som kan sälja dem i större mängder för ett reducerat pris. Har sett dem säljas för 10-15kr styck då det endast är en liten plastbit. Men ack så behändig liten pryl. Man kanske inte får inte så många kronor per enhet. Men om man är bra på att marknadsföra produkten så är det definitivt en idé som skulle gå vägen.
  6. Enda bra jag kan komma på med detta skulle vara en variant. Att man kan rösta upp inlägg i en tråd. På så sätt kan man lätt och smidigt hitta de mest relevanta svaren i ämnet. En "rösta ner" knapp skulle då inte behövas då man istället anmäler inlägget i fråga.
  7. Ett hett tips kan vara att öppna datorn och kolla hur många centimeter tjockt dammlager som sitter på CPU fläkten. Du kan även ta en titt i grafikkortsfläkten medans du ändå är där och kikar.
  8. Varför göra en stor sak om att man får rösta eller inte? Kan inte direkt säga att det var någon stor sak att få rösta för första gången. Och jag kände inte direkt att min röst va så viktig. Men visst kan jag samtidigt förstå att man vill rösta. Sen för att hålla sig till topic så måste jag säga att detta är en av de löjligaste sakerna jag har hört. Det finns en anledning till att man inte får göra vissa saker innan man är 18 år gammal. Och anledningen är att man inte är mogen nog till att göra dessa saker. Jag tycker snarare att gränserna ska höjas och absolut inte sänkas. Det är fullkomligt orimligt att man skulle få t.ex. ta körkort när man är 17 år. Speciellt om man är född i slutet på året, då ska man alltså få göra saker mer eller mindre ett helt år tidigare än vad som gäller just nu? Så om någon kan komma med ett vettigt argument till varför det ska sänkas så lyssnar jag gärna. Men jag har svårt att det kommer att ske. Dem enda som vill att gränsen ska sänkas är personer under 18 som inte har tålamod att vänta några extra månader på att ta körkort och gå ut på krogen. Och att polarna får göra vissa saker innan dig själv bara för att dom råkar vara födda tidigare på året är inget argument.
  9. PurpleHaze

    En Gåta!

    http://dexterwiki.sho.com/page/Serial+Killer+Quiz Tror att det där kan vara ursprunget till gåtan. Dock så är frågan bättre ställd där.
  10. Så, jag hittade en tutorial på en riktigt snygg RSS ikon. Programmet som ska användas är photoshop. Dock så tar jag mig inte ens förbi första sidan då jag inte förstår vad han skriver. Så om någon vänligt person kan översätta den här trasiga engelska till riktig engelska (eller svenska i guess) så skulle det vara schysst. Yours sincerely, Decembersky Edit: Fick skiten att funka. helt efterbliven engelska.
  11. PurpleHaze

    New World Order

    Kör en Copy-Pasta från en msn konversation jag hade med en vän från Storbritannien. Well, there's loads of people that can "prove" that stuff happened or will go down a certain way. But there's always just as many people that can "prove" that things happened or will go down the opposite way. So until someone shows me bulletproof evidence that something happened or will go down a specific way. I'm not gonna part with either side regarding anything unless i strongly believe something myself without having a bunch of possible bullshit shown to me. The two sides are often the same, one side is called "The Retards" and the other side is called "The Scientists". And since neither of those two are reliable sources I'm sticking to what i believe myself without being brainwashed by either part. Not like there's anything on the Internet that you can really rely on anyways. Om det är någon som inte förstår och absolut jätte-gärna vill läsa så översätter jag i guess.
  12. Alla kan vinna, men chansen är inte direkt stor.
  13. Tycker att det är lite lustigt att nästan alla (har bara läst första två sidorna) tycks vilja köpa x-box och tv spel och diverse saker. Det första jag skulle gjort är att renovera upp lägenheten lite, köpta lite nya prylar och så, dock med en väldigt strikt budget. Sen skulle jag sätta in en del på mitt bankkonto. Men den största delen skulle definitivt läggas på aktier eller säkra investeringar. Om man har en miljon så tänker man att det är en jävla massa pengar. Men med tanke på vad saker och ting kostar så är det inte ett enormt stort belopp. Så varför lyxa till det direkt och ha kul ett litet tag istället för att placera pengarna rätt så att man har ännu mer i framtiden? En miljon kronor är en väldigt bra start. Men det är absolut ingenting som kommer all hålla i längden. Efter ett tag (Beroende på hur mycket du slösar) så kommer pengarna att ta slut, och då sitter man där igen =) Så, "mediocre living" till en start tills pengarna har börjar växa rejält. Då kan man börja lyxa till det sakta och försiktigt. Det tycker då jag skulle vara den bästa planen iaf. Edit: Sedan till er som ser ut att tycka att trisslotter är en bra investering. Om du köper trisslotter för 10,000kr. Då sitter du där med 400 trisslotter att skrapa. per 8,000,000 lotter så är det 4 stycken med max-vinst på (2,500,000) Så du har 400 av 8,000,000 lotter. (400/8000000)*4 = 0,0002% Chans att vinna. Så det är bara att tänka efter innan du rusar ut och köper trisslotter, det är inte värt det. (rätta mig gärna om jag har räknat fel/tänkt helt galet)
  14. För det första så beror det helt på vars man bor i Sverige. Enligt min uppfattning så verkar Comviq vara väldigt populärt att ha i södra Sverige. Och Halebop och Telia dominerar i norra Sverige. Det äe så jag har uppfattar det i alla fall. Telia Refill har jag själv haft i några år (tills idag faktiskt). Min personliga åsikt om Telia är att det inte riktigt funkar för mig personligen då priserna ligger lite för högt. 69öre/min och 69öre/sms eller om man inte fyller på mobilen på 30 dagar så skjuter det i höjden till 1,99kr/min. Halebop som jag har nu. Majoriteten av de jag ringer dagligen har Halebop. Så mitt pris ligger på 59öre i öppningsavgift sen pratar jag gratis precis hur länge jag vill när jag ringer mina polare. Sen får jag även 3000 sms /månaden. Detta batalar jag 59kr /månaden + telefonavgifter. Men om jag har uppskattat det rätt så kommer mina kostnader att sjunka även fast jag har en fast avgift på 59kr /månaden(abonnemang). Så halebop är det självklara valet för mig. Comviq har jag ingen erfarenhet av och har ingen koll på priserna så jag kan inte uttala mig. Det enda jag vet är att en polare hade Comviq ett tag och det gick aldrig att få tag på honom då han aldrig hade täckning. Och vi bor i en stor stad någonstans i Västerbotten. Det jag tycker att du ska kolla på innan du byter operatör: * Kommer din månadskostnad att sjunka om du byter bort din nuvarande operatör till en annan? * Vilken operatör har dina vänner? * Kolla priserna (Samtal (fast, mobil), sms, mms, datatrafik(wap), ev. månadskostnad vid abonnemang) * Har operatören bra täckning där du bor? Alt i hela Sverige om du reser mycket. Har du koll på dom punkterna så ska du se att det inte kommer att vara några problem med att byta operatör. Lycka till
  15. Måste säga att att Firefox står högst på min lista. Har känt att det har börjat gå lite segare nu på senare tiden men det är fortfarande helt dugligt. Skulle aldrig klara mig utan alla Firefox tillägg. Dock så kan jag inte uttala mig direkt om hur det står sig mot andra webbläsare då jag endast har testat IE, FF och en mycket tidig version av Chrome. IE tänker jag inte ens gå in på då det är en helt värdelös webbläsare vilket jag säkerligen kan säga att majoriteten håller med mig om. Tidig version av Chrome åkte ur leken då den inte alls hade de funktioner jag ville ha. Sen att Chrome loggar sidor jag är inne på är direkt någonting som får mig att bojkotta chrome totalt.
  16. TTI.nu's Forum Flashback Cracking(f.d goldenmembers) forums.anarchyonline.com
  17. Måste säga att jag personligen tycker att allt känns helt överdrivet. Ni kommer säkert ihåg fågel influensan som va för några år sedan, den skulle bli en pandemi och döda massvis med folk. Tycker att det är onödigt att gå ut med information och skrämma folk. Så jag ser ingen poäng med att ta ett vaccin mot något som bara ett fåtal personer har dött av. Så länge det inte blir stort och man hör att massvis med folk dör varje dag i Sverige av det så orkar jag inte ens bry mig. Det är poänglöst och slöseri med energi.
  18. Ett förslag är att köra en systemåterställning. Välj en tidpunkt som ligger innan dagen du ändrade inställningarna. Då borde allt funka som det alltid har gjort.
  19. http://data.fuskbugg.se/skalman01/wallpaper.capa.jpg Måste fixa ikonerna, har inte orkat bara
  20. Feedback - IRLC Regler (1) Utifall att (2) Ditt IP (3) Rycker eller Ryker? Sen kan jag även påpeka att det krävs att du registrerar dig och loggar in för att se reglerna. Men reglerna har innehåll som måste läsas innan registrering (Syftar då mest på en riktig e-mail adress) För en mer korrekt formulering §1 - Max ett användarkonto per person. Utifall att du får problem, kontakta [email protected] §2 - Utifall att ett flertal konton skapas av samma person så kommer det att resultera i att alla konton från ditt IP kommer att tas bort utan förvarning. Det kommer även att resultera i en IP bann. §3 - Registrera ditt konto med din riktiga e-mail adress. Om du blir ombedd att verifiera din e-mail adress och inte kan göra det så kommer ditt användarkonto att tas bort. §4 - Spam med t.ex Macro, Autoclickier eller liknande kommer att resultera i att ditt användarkonto tas bort. -Buggar- Felstavning Övrig bug Jobb: Bug: Hacka Piratebyrån kodnings lvl som krävs: 500000! (Felstavning på "piratbyrån") Fix: Hacka Piratbyrån kodnings lvl som krävs: 500000! Bug: Hacka Pentagon. "Hacka Pentagon" Visas 2 gånger under "Jobb som kräver skada" Fix: Ta bort en av de två. Bug: Hacka Baracka Obama (Barack felstavat) Fix: "Barack Obama" Staden: Bug: Triss lott - Kostar:: 500 RC Chans upp att vinna upp till 5 miljon RC! Fix: Miljoner istället för Miljon Bug: Du drack upp din Jolt cola och fick fullt i energie! Fix: Energi istället för "Energie" Bug: "Du har nu *** RC på din bank". Om jag har 0 RC på min bank och sätter in 200 RC. Efter att jag har satt in så står det "Du har nu 0 RC på din bank". Mina RC sätts in ändå men den visar hur mycket jag hade förut iställer för hur mycket jag har nu. Fix: - Bug: "Ta ut pengar" när jag kickar på ta ut pengar i banken. Så står det "Sätt in pengar" och på knappen där jag trycker för att ta ut står det "Sätt in". Pengarna tas ändå ut men "interfacet" är fel. Fix: - Bug: Banken (Öppet 08:00 till 22:00!). Klockan är nu efter 03:00 och den är fortfarande öppen. Samma sak gäller med IRLC butiken. Fix: - Finns säkerligen mer buggar. Dom som jag har listat är dom som är mest "Obvious" för mig. Yours Sincerely, Bughunter "Decembersky" Grammarnazi
  21. Personligen så måste jag säga att Din Nöt är enligt min egna preferens när man ska till att förolämpa någon genom att föreslå att dom är trögtänkt. Men bara för att det är min personliga åsikt om saken så betyder det givetvis inte att jag har rätt eller fel. Utan vidare vetskap så skulle min gissning vara att beroende på geografiskt läge så använder man olika uttryck. Så att säga att någon har rätt eller fel kan tyckas vara svårt i det här läget. Och om vi kollar på omröstningen så är det väldigt jämt med röster vilket endast förstärker min teori. Men för att veta exakt varför folk tycker så olika så skulle det vara på sin plats att ha en mer grundlig genomgång av geografiskt läge på de som har röstat för att få ett definitivt svar på vad detta beror på.
  22. PurpleHaze

    Vpn Tunnel

    Flashbacks VPN är inte säker då dom sparar ditt IP och måste lämna ut det till polisen om dom blir ombedda. IVACY ftw
  23. Helt j*vla seriöst. Ryck upp dig för f*n. Varför går du ut på ett forum och säger hur mycket ditt liv suger? Så j*vla svagt. Du skämmer ju ut dig själv till max.
×
  • Skapa ny...