Hoppa till innehåll

jk78ki

Medlem
  • Antal innehåll

    252
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av jk78ki

  1. Super 8? Om det är rätt kan vem som vill fortsätta.
  2. Minecraft då. 1.Justin bieber 2.Rebecka black 3.Hanna montana x)
  3. Det enda är nog en emulator isåfall.
  4. Nån annan får... kommer inte på nån. :/
  5. Straff: Man har gjort nå dumt å hamnar i fängelse som straff, Tex. Skadestånd:Man har blivit misshandlad av han som hamna i fängelse,och får skadestånd för det... :rolleyes:
  6. PSN är ju hackat.
  7. Vad är detta då? http://data.fuskbugg.se/skalman02/Namnl%F6si90i0.png
  8. Tjoo,när jag scrollar på gmod så kommer det inte upp några typ,rutor med vapnen,tool gun och sånna grejor. varför kommer det inte upp sånna saker?? har gjort det förr. :angry:
  9. jk78ki

    Steam Hacker?

    jag fick en för förfrågan av en som hette samma som han jag fick länken av,och det var han. han hade blivit hackad på alla spel,men han försöker få tebax dom.
  10. jk78ki

    Steam Hacker?

    Kanske skre lite slarvit ja :/. Men jag loggade ju aldrig in på den. :I
  11. jk78ki

    Steam Hacker?

    nope,gjorde ju aldrig det.
  12. jk78ki

    Steam Hacker?

    tjoo,jag fick denna länk av en av mina steam vänner: http://steamocoommunity.reklam ska vara *punkt* TK går inte skriva det då blir det bara ".reklam" Och ja undrar om ni har fått den av någon? när jag gick in på den stog det att man kunde få 3 gratis spel på steam,vilket jag inte trodde på,men då kom det upp en inloggnings ruta som det stog att "detta accountet har loggat in på en anna maskin" och jag loggade in igen och hann bara komma in på att byta lösen och då kom den upp igen och jag loggade in och bytte lösen efter att ha loggat in ett par gånger och då var alla mina vänner borta. Då lade jag till en av mina vänner och han blev skit arg för "jag" hade skickat den länken till honom. men han var smartare än jag och gick inte in på den. Jag kollade på han som skickade den till mig's profil och där stog det att hans "orginal" acc hade blivit hackat med alla hans spel. (han hade gjort ett nytt med samma namn) och jag vet att det inte har tagit emot nån fil eller liknande från sidan. Någon som kan veta vad detta beror på eller varit med om det själv?? :huh:
  13. Om du kan läsa,kanske du ska kolla vad denna sida heter? ;)
  14. Jo,jag undrar om man kan välja bana i multiplayer i black ops? Var sjukt irriterande när man bara joinade nån bana...
  15. jk78ki

    Mystiska Kläder

    Du kommer inte vara cool med dom kläderna i vilket fall.
  16. men undrar om dom fixar så kontrollerna är bra på dator...
  17. jk78ki

    Deathspank Och Shank

    Funderar på att köpa deathspank och shank på dator,men vet inte om det kanske är bättre på PS3?
  18. jk78ki

    Söker Nåt Spel

    Finns det nåt spel man som tex: GTA utan vapen och annat sånt? ungefär som sims fast inte sims... :P typ,first/third person sims :I
×
  • Skapa ny...