Hoppa till innehåll

Vad Gör Du Just Nu I Spelens Värld?


Rekommendera inlägg

Jag kollar på när min brorsa spelar Oblivion. Jag sitter i soffan med min dator och tittar på ibland, hur han vinner gladiatorspel i Imperial City, hur han utforkar världen och irriterar sin Adoring Fan. Eller gör olagliga saker så att vakter skriker "Stop right there you Criminal Scum!" men annars spelar inte jag så mycket TV/dataspel längre... fast jag har en kärlek till dem :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Skrivet (redigerat)

Tack till dom som uppskattar mina posts. Får mig att fortsätta skriva. :)

 

Nattblogging!

 

Tar mig vidare sakta men säkert i Borderlands. Varje gång man spelar det så sitter man garanterat minst en timme i trans framför detta beroendeframkallande spel. Har känt att jag kommit nära slutet ett par gånger men överraskas positivt då jag ständigt får nya färska uppdrag och utforskar nya platser jag ej tidigare besökt. Stort plustecken då man verkligen får valuta för pengarna. Borderlands har så otroligt många härliga speltimmar att bjuda på. Man blir ju direkt sugen på att ladda ned lite annat gott som Crimson Lance efter man klarat huvudkampanjen.

 

 

Borderlands är stort och intressant att utforska. Snipern är definitivt ett favoritvapen då man ständigt är på jakt efter att hitta den perfekta uppdateringen eller nya modellen av just snipern.

 

Fick tidigare död på Krom som är en utav 15 bossar i Borderlands. Tog ett par försök att få död på honom då man alltid måste tänka taktiskt i Borderlands och det kan ta ett par gånger innan man hittar t.ex det rätta vapnet för en specifik plats eller boss. Borderlands spelas vidare imorgon!

 

 

Ja annars då. Sidoprojektet The Club är ju avklarat så jag vänder mig till min Playstation 2 som har lite oklarade titlar. En av dom är Dead To Rights som jag varit och naffsat lite på för ett tag sen. Vi får se hur mycket Borderlands tar av speldagen imorgon annars är det ingen omöjlighet att det blir lite Dead Ro Rights spelande. Daterad grafik ftw!

 

Go get 'em Shadow!

 

Pokémon White och Black är ju släppta sen en tid tillbaka och till er som vet att jag är ett pokémonfreak borde man ju förväntat sig att jag hypat upp mig till åtminstone realesedagen och iallafall köpt spelet vid detta laget. Men det har inte hänt då jag inte riktigt haft något sug efter att spela DS. Vilket är väldigt synd eftersom jag tycker verkligen om min DS. Spelet kommer naturligtvs att köpas och spelas flitigt men just nu har jag valt att spara mig tills möjligtvis sommaren.

 

Snart min vän, snart.

 

Ses på forumet!

Redigerat av The Moose
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Trots mitt lilla problem med Shieldsen stoppade det mig inte att förinta destroyern och jag sitter nu sent uppe till eftertexterna av Borderlands. Fräsig låt som spelas.

 

Hursomhelst, summering av Borderlands bör ju vara på plats just nu. Rent spontant tycker jag Borderlands är en guldklimp och bör ägas av alla som gillar fantasi och shooter-spel. För mer krävs inte för att få en att gilla Borderlands. Och så snyggt det är. De smutsiga landskapen, Cell-shading grafiken till den extremt väldesignade AI'n.

 

 

Och stort är det! För en spelare som gillar att utforska är Borderlands just fyllt av detta och fyllt med härliga speltimmar. Borderlands nailar också en hyffsat intressant story genom äventyret som kanske inte är den stora drivlkraften till att man spelar vidare men den finns ändå där och gör sitt.

 

Crimson Lance

 

Jag spelade igenom Borderlands single-player vilket jag ångrar då jag hört att det är en helt annan upplevelse co-op. Men jag har ingen spelpartner på Xbox Live som spelar Borderlands så jag fick leva med det. Trots detta gav spelet mig ett otroligt långt äventyr fyllt av spelglädje som aldrig tar slut. Det finns fler sidouppdrag att klara och achievements att knäcka!

 

 

9/10

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag spelade precis lite smp i Minecraft och hade bjudit in en kille för att kolöla på en grej i mitt hus. När han hade kollat färdigt så sa jag att han skulle gå in bakom en tavla och titta på min hemliga gång. Fast egentligen så var det ett djupt hål med lava i bottnen precis bakom. Och han ramlade såklart ner och dog.

Redigerat av williamren
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Spelar 3DS B) Skaffade Splinter Cell 3D på releasen för att alla intressanta spel var slutsålda men det visade sig att Splinter Cell bara var en sämre version av Chaos Theory som jag redan hade. Men ska köpa Pilotwings idag.

Sweet! Avis! :rolleyes:

 

Senaste,

 

Tog mig faktiskt i kragen efter mitt Dead To rights damp och satt igång spelet igen för ca 2 timmar och sedan och körde lite. Jag glömde ju att spara förra gången jag spelade men nu visste jag exakt var jag skulle så det gick ganska snabbt att ta igen det som var förlorat. Dead To Rights är roligt av många anledningar. Det charmar mig lite då man på den tiden detta spelet var hett skulle se Dead to Rights som "badass" men nu framstår det bara som lustigt med inlevelselösa repliker som "Nooo" och "Aaah, you bastard". Jag fördummar inte på något sätt, Dead To Rights ger mig underhållning och det är jag tacksam för. Kanske av anledningar som inte medvetet skulle vara lustiga men det är ju helt och hållet en utvecklings sak.

 

Själva spelet i sig har ju egentligen gjorts tusen gånger förr och då tänker jag på storyn, dåliga röstskådespelare och den typiskt halvtaskiga kontrollen som dessa typer av shooters bjuder på. Det görs ju än idag liknande spel med likadan story men naturligtvis förbättrad grafik. En biffig snubbe med sådär överdrivet "cool" röst som bara blir fjantig, som då ska hämnas, i detta fallet för sin pappa.

 

Det är dessutom väldigt intressant att se vad som hänt i utvecklingen av Dead to Rights på 8 år.

 

G.A.C fiender i första spelet 2002

 

http://www.conceptart.org/forums/attachmen...mp;d=1272319778

G.A.C fiender i senaste dead To Rights Retribution 2010

 

Det som lockar mig med just Dead To Rights är just det utgågna datumet och även fast det görs liknande spel än idag ser man ju även många förändringar på vad som var "coolt" då och nu.

 

Jag spelar vidare! :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...