Hoppa till innehåll

Spotifys Uppdatering


Rekommendera inlägg

Spotifys nya uppdatering betyder att vi kan lyssna på en låt till en gräns på 5 ggr. Detta plus den eviga reklamen.

Spotify Open har hållt många ifrån att ladda ner musik illegalt, och nu när detta ändras det mycket väl bli en ökning av olaglig delning av musik.

Nu märker jag när jag öppnar Spotify att en ruta innehållande "Please upgrade now blablabla" täcker hela spotify och går inte att kryssa ner. Är detta en tillfällighet eller är det för att göra oss ilskna och köpa Spotify unlimited/premium?

 

Om ni inte redan har köpt Spotify Unlimited/Premium, kommer ni nu att göra det?, eller tar ni "straffet" och får inte ens 20 timmar musik, utan 10 timmar, plus reklam.

 

Själv tycker jag på ett sätt att det är värt att lägga en slant på denna tjänst som egentligen är rätt fantastisk, men jag är ju inte ensam här i världen, så vad tycker ni?

 

Gjorde en antydning till fildelning/piratkopiering men i detta ämne borde det få diskuteras om vilket av alternativen som verkar bäst. Och det är ren fakta att många slutat ladda ner musik tack vare Spotify.

Redigerat av Satisfaction
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 78
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jag kommer köpa Premium så snart jag begränsningarna på Free börjar bli ett problem, vilket lär ske inom några dagar. Spotify är asnajs och har man premium blir det bara bättre, plus att man kan ha det i mobilen, win win win!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Använder Grooveshark i mobilen. Har deras plus-medlemskap som är exakt som Spotify Premium fast billigare. De har även ett gratis utan reklam mellan låtarna.

 

Och alla som säger att Grooveshark är olagligt: Det är endast olagligt astt köpa musiken där, inte att lyssna.

Redigerat av ReMemberMe
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag tänker inte köpa premium eller unlimited. Jag kommer att leta efter någon annan musik tjänst. Jag har använt Spotify Free och tyckte det var bra men man har massor av reklam och jette lite tid så jag vill inte betala för att ha spotify i mobilen man har ju en,s ingen ANDROID MOBIL. Jag har ändå hört att telenor och bredband,s Bolanget ska ha någon musik tjänst som värkar okej så ska testa åter kommer om telenor,s och bredbands bolagets tjänst senare i samma forum.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag som levt med gratis Spotify sedan det kom har lärt mig att byta låt innan den är slut för att slippa reklamen, och tydligen verkar man kan lyssna på samma spår mer än fem gånger om man inte lyssnar färdigt. Så jag påverkas inte. :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...