Hoppa till innehåll

Nomatic

Medlem
  • Antal innehåll

    2467
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Nomatic

  1. Lion in the what now? Personen under mig frågar sig vad han/hon gör med sitt liv.
  2. http://i.imgur.com/ihvTJVS.gif
  3. 0/10 Inte en aning om vem du är, sorry mannen.
  4. Mitt teckensnitt finns inte kvar längre?! I do not approve : (
  5. Nomatic

    8 År Fuska.se

    Grattis! Själv firar jag mitt 10 års jubileum med Fuska.se i år.
  6. Nomatic

    Konny 2013

    Härligt med info du länkade, var tvungen att gå till gammel media för förstå vad det ens handla om. Det är för jäkligt med a-kassa reglerna som råder, men tror inte att en Facebook grupp kan ändra på dessa. Tyvärr.
  7. Jag har själv det där Corsair headsetet du länkade. Det är det absolut skönaste headsetet jag någonsin har haft, med hästlängder.
  8. Den var för ~2 veckor sen, OS är inne på sin sista vecka.
  9. Har precis införskaffat mig dessa tre för att köra eyefinity, samt ett trådlöst headset från Corsair. PS. Jag hatar Radeon & ignorera avtrycket på skärmen till vänster.
  10. Varför beblanda dig med folk du irriterar dig på? Verkar inte så bra för ditt sinne. Folk som inte kan ta ett nej.
  11. Din lektråd klarade ju inte ens lägsta nivån som lekforumet har, hur resonerar du då kring att din tråd platsar i FM forumet? Tänk om, tänk rätt.
  12. Våran student och studentfest var två dagar innan DH ens börja, vilket gör det hela mer bisarrt. Åtminstone för mig.
  13. Det är också ens egna val att välja att skratta åt han, gör man det så fint, gör man det inte så fint.Jag framförde min åsikt om att det är löjligt att prioritera att spela dator istället för att ta studenten och firas av nära och kära för att sedan fira med vänner. Om ni inte tycker om den åsikten så behöver ni inte diskutera den mer.
  14. Om det är det enda man får höra så fort man ser han så bryr man sig. Men vad dumt att mig att ta det upp här, dator 4 life antar jag?
  15. Prioritera att sitta och spela datorer istället för att firas av nära och kära är bara så jävla snedvridet att man blir ledsen.
  16. Har en gammal klasskamrat som dissa sin egna student bara för att åka till DH för att hålla i något "coverage" där. Ser ni han så skratta åt han, tack.
  17. Vet man vad man ska göra så tar det inte mer än 5 minuter att jailbreaka, om man inte har en aning om vad man gör så kan det ta flera timmar eller så laddar man ner något från någon source som pajar hela telefonen.
  18. Håller med föregående talare. Madness på HC var på tok för lätt, i alla fall med 10% nerfen, allt var bara ett stort antiklimax.
  19. Hade själv liknande smärtor som du beskriver när jag var 8 år. Efter 9 år och tre sjukhusbesök senare så operera de bort min blindtarm, inte haft ont sen dess. Proverna de gjorde visade inga fel alls men det visade sig att blindtarmen var väldigt inflamerad i ett veck om man kan säga så. Kan vara värt att fundera på om smärtorna fortsätter. Får även hålla med Guggo lite, vi kan omöjligt veta varför du är sjuk.
  20. Är ni så naiva att ni köper allt som sades i denna video som spreds som en löpeld igår?! Bild1 Våldtäkter och plundring Människan är inte ens kvar i Uganda Tog mig 5 minuter att googla fram det där, missförstå mig rätt. Det denna Kony har gjort är tokfel, men det som dem som gjorde videon gör är inte rätt heller.
×
  • Skapa ny...