Hoppa till innehåll

"taste Me"


Gäst Tutankoopa

Rekommendera inlägg

Gäst Tutankoopa

läs detta :D

 

Det första tillbehöret till Nintendos nya spelmaskin ”Revolution” är premiärvisat!

 

 

På E3-mässan i maj kommer Nintendo att presentera sin nya spelmaskin, som går under projektnamnet ”Nintendo Revolution”. Enligt Nintendo kommer Revolution inte att bli någon vanlig spelmaskin, utan precis som namnet antyder en revolution för spelvärlden.

 

Idag har vi fått det första smakprovet på vad Nintendo menar med revolution. Nintendo har nämligen presenterat det allra första tillbehöret till Revolution, som de kallar ”Taste Me!”, fritt översatt till ”Smaka Mig!”.

 

Det är tänkt att spelaren ska placera Taste Me!-tillbehöret i munnen (ungefär som ett tandskydd) och då kunna känna olika smaker som skickas från Revolution-spelen. Smakerna skickas helt trådlöst, så du behöver inte ha några sladdar i munnen samtidigt som du spelar.

 

Taste Me! kan naturligtvis användas på många olika sätt – föreställ dig möjligheterna att i ett boxningsspel känna riktig blodsmak i munnen efter att motståndaren har fått in en träff. Taste Me!-tillbehöret skulle också kunna bana väg för helt nya sorters spel – det har bland annat gått rykten om ett spel där målet är att bli licensierad whiskeyexpert, genom att provsmaka olika whiskeysorter via Taste Me!.

 

Till höger kan du se den första bilden på Taste Me!-tillbehöret, i naturlig storlek.

 

taget från nintendo.se.... finns en bild med :cool:

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

×
  • Skapa ny...