Hoppa till innehåll

Islamer(araber) Bråkar.


isMaNnen
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 988
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Aha,så ifall jag känner för att gå och misshandla någon i stan,ska jag göra det?

Just nu har jag inget att göra..känner för att mörda någon just nu...shit...varför vill man ens avbilda profeten Muhammed?

 

 

Du är ju otroligt värdelös på att argumentera för din sak. Du säger samma sak hela tiden och sedan verkar du inte riktigt förstå innebörden av andras inlägg.

 

Om du känner för att misshandla någon så tycker jag inte att du ska göra det. MIN åsikt. Sen hurvida du tar ställning till min åsikt kan inte jag bestämma, förstår du?

 

Svarar på din fråga med en fråga. Varför skulle man inte vilja avbilda honom?

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst Perisoreus

Debatten får inte gå över i varför bilderna ritades, för att tecknarnas orsak har egentligen ingenting med det här och göra. Om dessa länder där det demonstreras varit demokratiska och lärt ut till sina barn att det finns länder där det inte finns förbud mot dylika publiceringar hade denna konflikt aldrig brutit ut. Men nu har vi fått beviset på hur mycket det kvarstår att ändra i de demonstrerande människornas attityder och deras bristande respekt för demokrati. I en demokrati skall det nämligen finnas möjlighet att rita bilder som kan anses provocerande av vissa utan att någon ifrågasätter det.

Redigerat av Perisoreus
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Alltså svara på denna fråga som jag har ställt femtinio gånger:Varför bryr man sig om en religion som man själv inte har?

 

 

Precis som du säger! Du har svaret där. Varför ska man bry sig om en religion som man inte har? Varför ska jag bry mig om att enligt din religion får man inte avbilda muhammed.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Men för h*lvete försök att förstå vad jag menar,folk kan definera detta på olika sätt,men försök åtmionstonde att förstå:Ifall man inte tror på något va det,bry er inte helelr om det.. <_<

 

Snälla, om du ska diskutera så kan du väl formulera dig lite bättre. Man skulle ju kunna tro att det är en neandertalare som sitter bakom skärmen. Dina argument är värdelösa. Men för att hålla diskussionen på en någolunda nivå så ska jag försöka förklara för dig vad jag menar.

 

Att avbilda profeten muhammed anser Ni är kränkande mot muslimer.(fastän dom som avbilda muhammed inte har eran tro)

Men allt det ni gör som inte stämmer överens med min religion anses inte som en kränkning, eftersom att er religion är den "rätta".

Att Muhammed ansåg att kristendomen hade flera gudar och poängterade därför tron på en enda gud kan anses lika kränkande mot kristendomen som avbildningen av han är mot muslimer.

 

"Ifall man inte tror på något va det,bry er inte helelr om det"

Så du menar alltså att vi inte ska visa respekt mot Islam? Tycker att jyllands posten har visat respekt genom att be om ursäkt(vilket jag verkligen inte tyckte att dom skulle göra). Vart är ursäkten från er muslimer som brände danska flaggan då? Det är väl om något kränkande. Eller är det kanske en rättfärdig handling eftersom att "danskarna började". Det ligger ju lite på dagisnivå isådant fall.

 

Muslimerna får förstå att alla inte har deras tro och att vi har visat dom mycket mer respekt än vad dom förtjänar. Vårat samhälle fungerar inte riktigt likadant. Hade vi stått o bränt t.ex. koranen här i Sverige, så hade det regnat ner självmorsbombare i sverige. Hade folk däremot stått o bränt bibeln i Irak så skulle det vara högst otroligt om det regnade ner kristna självmordsbombare. Tycker inte ni förtjänar någon som helst respekt alls!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vi muslimer tar det hårdare när sånt händer eftersom vi har starkare tro inom vår religion,därför reagerar vi starkare,till skillnad från vad kristna gör när dem gör sånna där karikatyrer av Jesus.

Du skrev också att ifall man bränner Koranen då skulle det regna av självmords bombare i det landet,dem borde f*n vara glada att det händ ingenting i Danmark efter dessa bilder med tanke på att man har terroriserat länder som USA pga religonen.(Exempel!)

Förtjänar vi ingen respekt,vi har inte ens fått respekt,så på vilket sätt förtjänar vi inte det?

Redigerat av Fusion
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...