Hoppa till innehåll

MobyMurder

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av MobyMurder

  1. Någon som skall skriva högskoleprovet i höst? Har inte börjat plugga på allvar till det än. Skall lägga upp en studieplan. Har gjort några högskoleprov online på studeravidare.se/hogskoleprovet. Min sämsta del är ORD. Men det är så oerhört tråkigt att plugga ordlistor.
  2. 6/10 Känner igen bilden från andra trådar. Har förmodligen läst VOLFIs inlägg men kommer inte ihåg vilka. Men med tanke på att jag bara tittat på en handfull inlägg än så länge så är det över medel.
  3. Tror inte det kommer avskräcka många spelare. Snarare blir det reklam. SPEL: Varning! Extremt våldsamt spel. GAMER: Tack! Precis vad jag letade efter.
  4. Såg på uppdrags granskning om svenska medias mörkningar (eller i alla fall ett specifikt fall, Radioprogrammet Konflikt av Mikael Olsson och Randi Mossige-Norheim som förvanskade sanningen och svartmålade de som faktiskt försökte gjöra nytta i denna fråga) var av att det finns militanta muslimer som rekryterar ungdomar i Sverige för att kriga i andra länder. De tog även upp att folk stämplas som rasister när de "vågar" säga att de inte tycker att dagens invandring är helt problemfritt. Vi gör alla en otjänst om vi inte vågar tala om problem som finns. Att det dessutom finns folk inom media som medvetet mörkar vissa allvarliga faror är förjävligt. Jag är positiv till mångkultur men jag tycker alla som mörkar problem och är oärliga i debatten förtjänar en pung/bäverspark!
  5. Väldigt enkelt. Tar man något som ägs av någon annan utan den andres samtycke så är det stöld. Så skatt är stöld om den påtvingas någon. Men nu har vi ju påtvingade allmosor också, så det jämnar ut det hela något.
  6. Kan någon skriva ut en sexig tjej åt mig. Ok, kanske ligger några år fram i tiden.
  7. Fanns inga motspelare. Är det någon viss tid som folk spelar poker här?
  8. Imagine Dragons - Radioactive
  9. Finns ingen låt att analysera.
  10. Instämmer. Donade med det 1 timma igår natt. Någon som har en bra manual för dummies?
×
  • Skapa ny...