Hoppa till innehåll

Kuzune

Medlem
  • Antal innehåll

    2016
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av Kuzune

  1. Kuzune

    Imperion

    Låser denna då.
  2. Inga officiella hjälptrådar. Behöver du hjälp med något speciellt så gör en tråd om det. Låst.
  3. Kuzune

    Mybrute

    Inga Ref-länkar, tack... Låst.
  4. Flyttar till rätt forum.
  5. Kuzune

    Lååås

    Låser tråden då.
  6. Behövs inte, jag låser tråden istället.
  7. Låser på begär av trådskaparen.
  8. Onödig bump.. Låst.
  9. Kuzune

    Internet

    Fel forum, flyttar..
  10. Kuzune

    Vad Tror Ni?

    Väldigt mycket Off-topic här nu. Skärp er.
  11. Det beror på till vilken konsol det är. För Wii finns det ingen kompabilitet mellan spelen, men på 360 och PS3 så tror jag de flesta instrumenten fungerar till båda spelen.
  12. Men du är lite sen, så jag låser den här tråden.
  13. Kuzune

    Wii = För Bögar?

    Onödig tråd. Låser.
  14. Kuzune

    Troser :p :p :p

    Väldigt onödig tråd. Låst.
  15. Och vad är det i detta sammanhang?
  16. En grupp är en mer eller mindre privatägd domän på fuska och därför kan det liknas vid ett hus. En moderator ska inte ha rätt att gå in i en grupp och snoka hur som helst precis som en polis inte har rätt att gå in i ditt hus utan en husrannsakansorder. Modsen är inte några jävla STASI och ska inte ha rätt att agera det heller. Fuska är admins hus. När du gör ett gruppforum så lånar du ett rum i det huset. Admin, som äger huset, har bestämt sig för att mods ska kunna gå vart som helst i huset, även till rummet du lånat.
  17. Saken är den att Kuzune och WASD har gått in i Oztown utan tillåtelse upprepade gånger. Inte för att kolla så att någon olämpligt sker där, utan av ren nyfikenhet. < Olämpligt agerande av moderator. Om dem missbrukar sina egenskaper som moderator på ett olämpligt sätt och inte kan uppföra sig som en moderator ska göra, så är dem inte kapabla till att vara moderator, punkt. Jag gick inte med i Oztown för att snoka, utan för att ta reda vilka som låg bakom Banana phone spammandet, och vad dem hade för anledning till det (kanske inte så big deal, men det började bli ganska irriterande). Jag skulle aldrig missbruka makt för att snoka. För övrigt läste jag ändå inga trådar där. Och då mods ändå inte har modkrafter i gruppforumen längre, så är det lika bra att ta bort den automatiska behörigheten.
  18. Jag har svarat i din andra tråd, så jag låser denna.
  19. Det här är fel forum för denna tråd, det finns ett specifikt forum för Zelda här. Jag flyttar tråden dit. Plantorna som äter upp dig kan bara dödas genom att kasta bomber i munnen på dem. Runtom i templet så hittar du en fiende som är ett huvud med långa ben. När du dödar den så förvandlas den till en bomb. Ta bomberna från dessa och använd dem mot plantorna. Skattkistorna får du ner med Boomerangen, som du hittar senare i templet. Bry dig inte om dem förrän du fått Boomerangen.
  20. Kuzune

    Mario Pingvin

    Ja, jag vet inte riktigt vad dem menar med det, annat än att det finns pingviner med i många Mario-spel.
  21. Har tänkt börja med LD i flera år, men varit alldeles för lat. Får väl försöka igen med guiden.
×
  • Skapa ny...