Hoppa till innehåll

suna

Medlem
  • Antal innehåll

    967
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Allt publicerat av suna

  1. suna

    Saddam Hussein

    http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/stor...,924389,00.html "Saddam Hussein dömd till döden Iraks ex-diktator fick beskedet av domaren i dag - skrek Gud är stor Iraks ex-diktator dömdes till döden genom hängning för brott mot mänskligheten i samband med en massaker för 15 år sedan." då är det slut... Saddam kommer att hängas.
  2. Ledsen att förstöra din bubbla men det bor vita i afrika också.
  3. "Länk till större version" http://www.imdb.com/title/tt0416449/ Fixade IMDB länken // No_Fear Fixade? bah det är bara du som är kass ;-) // suna
  4. Nej det är inte mord men däremot så kan man dömas för dråp om våldet anses inte stå i proportion till det våld man blev utsatt för. dessutom så omfattas pepparspray av vapenlagen.
  5. Beroende på hotbilden mot "tanten" så kan hon få använda våld för att försvara sig men då måste hon befinna sig i fara och om hon skulle som du säger skjuta dig så måste hennes eget liv befinna sig i direkt fara annars så är det "uppenbart oförsvarligt våld" och hon kan då dömas för dråp.
  6. Att beskriva någons uteseende är rasistiskt? vad många av er missat är att detta inte är en rasfråga.. detta är en religionsfråga. Du är enligt lag skyldig att gå till skolan och då skall skolan vara religionsneutral, skolan "staten" kan inte och får inte tvinga elever att sitta i kyrkan och bli välsignade av en präst och upmanas att sjunga kristna psalmer. skolan är inte frivillig.
  7. I Sverige avskaffades dödsstraffet i fredstid 1921, och 1972 utvidgades förbudet till att även gälla i krigstid.
  8. Att oskyldiga döms för olika brott är ett faktum.. oskyldiga har och kommer att dömas till döden om sverige återinför dödsstraffet
  9. Gör jag rätt i att dra slutsatsen att du inte vet vem Joy Rahman är?. Joy Rahman dömdes 1994 till livstids fängelse för mord och om sverige skulle haft dödstraff så skulle han varit död idag... btw sa jag att han var oskyldig?... eller.. bah det är ju bara en liten detalj
  10. Jag har då inte hört om någon mördare som bara fårr 6 år.. kan du ge några exempel? Säg mig.. hur många oskyldiga är du beredd att döma till döden för att se till att dödstraffet införs och finns kvar?
  11. Bra logik... "dom får bättre mat än vad jag får... därför ska dom dö"
  12. DonKeN på hur många olika sätt kan man tolka detta?endast skyldiga vore ju inte "en för mycket" eller hur.. "Hellre ha 10 skyldiga på gatan än 1 oskyldig i fängelse."
  13. Du skrev även att oskyldiga människor skall sättas i fängelse detta är i mina ögon verkligen inte klokt..
  14. VA? om bevisen talar för den dömde så ska han inte kunna få rätt till att överklaga? vad är det för fel på dig... Ni är ju inte kloka... rättssäkerhet är en grundförutsättning för att en demokrati ska fungera..
  15. suna

    Piratpartiet

    Piratpartiet har inte vad jag försåt något mål att få styra sveriga utan dom vill förändra vad dom anser och majoriteten av sveriges befolkning anser en felaktig lagstiftning och utöka skyddet för individens privatliv..
  16. WOW... det var det dummaste jag någonsin har hört med den logiken så skulle människor som felaktigt dömts för mord alltså få sitta tiden ut trots att dom är oskyldiga.. nice
  17. suna

    Saddam Hussein

    1999 så var mordgenomsnittet i stater med dödsstraff usa 5.5 per 100,000 invånare i stater utan dödstraff så var samma genomsnitt 3.6 mord per 100.000 invånare 2004 så var det 5.1 vs 2.9 Så antalet mord minskar inte med dödstraff. tex texas som har det högsta mordgenomsnitten med 6.7 mord per 100,000 invånare men som även är den stat som avrättar mest brottslingar per år.
  18. enligt DPIC så har det sedan 1973 så har över 120 människor släppts som på felaktiga grunder dömts till döden och det bara i ett land (usa)... Men det är ju sant.. DonKeN´s önskan att tortera människor för egen njutning skull eller för att spara pengar överstiger ju deras männskliga rättigheter om att inte bli utsatta för tortyr och annan grym eller förödmjukande behandling.
  19. Vilken bok? koranen?Så du menar att dom skulle ha kommit ut med en bok som skulle hetat "koranen" innan dom gjorde en hemsida med översättningar av koranen på olika språk? Hur vet du att din version är riktig? kan du arabiska?.. vem vet.. det kan ha varit en polsk nazist som översatte din version..
  20. suna

    Saddam Hussein

    Men nu vill du bara inte döda honom du vill tortera honom till döds. du är inte ute efter rättvisa... du vill ha hämd, och det är något inget demokratiskt samhälle borde syssla med.
  21. jag skulle inte heller lite på en sida om islam som börjar med "Det här är en evangeliskt kristen webbplats med syftet att nå ut till Sveriges kristna med information om islams sanna natur. Jag vänder mig också till Sveriges muslimer med det glada budskapet om frälsning, förlåtelse och fullständig upprättelse ifrån synd - genom Guds Son, Jesus Kristus," Det är faktiskt ganska enkelt att få en bok tryckt.. allt du behöver göra är att skicka en kopia till ett bokbinderi vänta och sen sen har du en pall med böcker.. svårare än så är det inte. att där efter få den såld är en annan femma
  22. Så du påstår att koranen som finns på koranen.no är förvrängd version? Med din logik så skulle man aldrig kunna lita på något man läser eftersom "vem som helst kan skriva en bok" Så det enda vi kan göra är att åka hem till dig slå up sidan i din koran och peka på texten... eller har vi förfalskat din version också?
  23. men man behöver fortfarande en mindre "arme" för att kunna genomföra en statskupp. Ett visst stöd måste man ha Hitler hadde sina nazister och saddam hadde vad han nu kallade sin arme.
×
  • Skapa ny...