Hoppa till innehåll

Ta Inte Vaccinet Mot Svininfluensan


Dave37

Rekommendera inlägg

Oj, ja man kan säkert få förlamning av vaccinet. Dock så hade rubriken lika gärna kunnat vara "Alvedon kan döda", vilket det kan. Både "Svininfluensa-vaccinet kan göra dig förlamad" och "Alvedon kan döda dig" är korrekta och lika relevanta.

Källa på att man kan dö av alvedon tack. det värsta jag har hört om alvedon är att kroppen efter hand bblir immun mot det så att det inte verkar.

 

 

Biverkningar av alvedon kan vara att levern och njurarna lägger av, andnöd, uppsvullnande av tunga, hals och svalg samt angioödem.

 

Voltaren kan göra dig galen och göra så att hjärtat lägger av osv. Alla mediciner kan döda did, i princip.

AB precis som många andra företag bygger sin försäljning på att skrämmas, det är jag väl medveten om. men jag har inte konsumerat nått så deras taktik "funkade" inte. jag säger inte att jag tror blint på detta och jag ska se om liknande artiklar dyker upp på mer "pålitliga" tidningars sida.

Tyvärr så "konsumerade" du. Du spenderade tid på deras nätupplaga och genererade fler besökare samt reklamimtäkter till Aftonbladet. En del av den betalda tiden du har på internet gick åt till att läsa deras hemsida, så där "betalade" du också.

 

Sorry.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Hur kan man påstå att vaccinet dödar fler, om det nu hindrar fler från att insjukna?

 

Beklagliga bieffekter. Inte särskilt oväntat, eftersom vaccinet inte är färdigt.

"Vaccines are available for different kinds of Swine Flu. Although the current trivalent influenza vaccine is unlikely to provide protection against the new 2009 H1N1 strain,[81] vaccines against the new strain are being developed and could be ready as early as November 2009."

 

"Men visst, ta ni vaccinet om ni vill."

Hör profeten.

Redigerat av fishmaster
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Biverkningar av alvedon kan vara att levern och njurarna lägger av, andnöd, uppsvullnande av tunga, hals och svalg samt angioödem.

återigen: källa tack.

 

 

 

Se, vaccinet dödar redan mer än sjukdomen http://www.dailymail.co.uk/news/article-12...hs-America.html

Kommentarerna på sidan har fått en trevlig rating också.

 

Men visst, ta ni vaccinet om ni vill.

öhm... 52 st har dött av vaccinet i USA, fler än 52 har dött av viruset i USA, du kan inte jämföra USA och sverige i det avseendet. däremot är jag intresserad av att veta hur många i USA som hade vaccinerats då dödsantalet uppgick till 52 st. det ger nämligen vaccinets dödlighet som i sin tur kan jämföras med virusets dödlighet.

 

Jag kommer inte att ta vaccinet av den enkla anledningen om att det är tjafs om att kommunen (Köpings kommun) inte ska betala skiten utan vi får kanske göra det själva.
Det spelar inte så stor roll. Kommunens pengar kommer via skatter som kommer från befolkningen. antingen betalar ni själva eller så... betalar ni själva.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

"Det spelar inte så stor roll. Kommunens pengar kommer via skatter som kommer från befolkningen. antingen betalar ni själva eller så... betalar ni själva."

 

Nähä? Är det så Sherlock? Syftade mer på den matematiska delen. Om vi nu säger att mina föräldrar tvingas betala för vaccinet så betalar dom det och skatt. Men om kommunen står för betalningen så betalar dom skatt. Varken jag eller mina föräldrar har några planer på att lägga ut EXTRA pengar på ett vaccin som skyddar mot en sjukdom som inte har krävt några dödsfall i Sverige.

 

 

Och btw, det står om leverskador på alvedonförpackningen.

Redigerat av Darkdevil
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

återigen: källa tack.

 

Lappen som ligger i alvedonpaketen.

 

Jag spenderade inga pengar på att läsa den artikeln, och även om en minimal procent av min internetuppkopplingskostnad som jag förövrigt inte betalar kunde ha gått åt där så går ingenting till AB. du får gärna göra det onödigt långdraget och bland in min tid och vissa att tid=pengar etc men jag konsumerade inte.

Du såg rubriken, gick in på hemsidan och läste. Deras mål är uppfyllt. Hemskt ledsen, men du föll för det precis som miljoner andra. Papperstidningen är nästan på väg ut, och även att folk läser deras nätupplaga tjänar de pengar på. Stora skrämmande rubriker som får folk att läsa artikeln i fråga. Precis vad de vill. Om man köper tidningen eller läser på nätet spelar ingen roll. Löpsedeln fyllde sin funktion.

 

Aftonbladets rubriksättare: 1

Allmänheten: 0

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst MacGyver

Du såg rubriken, gick in på hemsidan och läste.

Nej det är faktiskt jag som läser AB här och inte Dave, att jag ger dem annonsintäkter är inget jag döljer utan är snarare stolt över det då många artiklar ger en goda skratt.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

×
  • Skapa ny...