Hoppa till innehåll

Vad Tror Ni?


Gäst Fender

Rekommendera inlägg

Gäst MacGyver

Du vill inte förstå att vi lever i ett samhälle där alla har rätt att tycka och tänka.

Jo det är det vi hör ja... Hur det sedan är egentligen är en annan sak. :rolleyes:
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Jag tänkte låta den här tråden dö ut men jag kollade på TV i förrgår och så hade HISTORY channel ett program som hette ''decoding the past'' Beskrivningen till programet var så här ''Bör vi oroa oss förr den gamla mayanska profetsian om att världen går under den 21 december 2012?'' Kollade lite på programet och då sa dom att saker som nasa motbevisar kommer att hända solen blir mitten av galaxen, solen linjeras upp med galaxen o.s.v . Sen såg jag på youtube och där var det en video som heter ''History channel- world changes in 2012'' Så nu frågar jag ska man lita på history channel eller är det bara skit? Kan länka till videon om någon vill se? Blir ju lite orolig när History channel gör program som heter ''2012 end of the world'' och ''There will be no 2013''.

 

http://www.youtube.com/watch?v=iloM0vjEAMY...feature=related Del 2 och 3 finns brevid.

 

 

Sen när folk säger ''Tänk på det dinosarena dog vi kanske också dör!!'' Skrämmer mig lite.

Redigerat av Fender
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nummer ett: De på History channel har säkert inte ens sagt att något kommer hända, de säger säkert inte ens vad de tror kommer hända. Utan de radar upp en rad händelser och frågar dig som tittare om det kan ha en katastrofal följd. Det kallas ett sätt att öka spänningen och tittare, vilket i sin tur ger dem mer pengar.

 

Nummer två: Om jorden går under 2012, eller imorgon eller whatever så kommer alla dö. Om det är jordens undergång så är det nog menat att du också ska dö. Punkt slut. Så länge du inte kan göra något åt det så händer det som händer, inget att oroa sig för. Om det var menat att du ska dö så kommer du att dö. Samma sak med mig och alla andra. Om vi säger att en gigantisk astreoid kommer träffa jorden imorgon, så är det liksom bara så, ingen mening att böla för det (det är säkert så att det exemplet är lite mer skrämmande, men du fattar poängen).

Redigerat av Mezox
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jo jag vet men är allt om 2012 på History bara bullshit?

Hur många gånger har inte folk sagt: Världen kommer gå under xx/xx -xx? Det är bluff och båg alltihop. En mayakalender som tar slut innebär alltså att världen går under? Snälla!

 

Ingen kan veta när jorden kommer gå under, om den gör det. Varför skulle en gubbe med bara naturen till hjälp kunna avgöra att jorden går under om 2000 år? Det är mer troligt att en vetenskapsman idag har rätt, men de försöker bara lura folk hela tiden.. På den där hemsidan där det stod om 2012 var det smygreklam för att man skulle köpa CNN kanalen -.-

 

Ni avgör själva om ni vill slösa bort er tid på att tro på att några idioter säger det här, antingen vaknar ni upp, och börjar leva igen, eller så kan ni göra som de sa på hemsidan: Sluta jobba, lägg dig i sängen, prenumerera på CNN och ät pizza varje dag...

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Lite som den sjätte juni 2006. dagen EFTER kom det en massa förklaringar om varför domedagen inte kom.

Vad hade de för förklaringar?

 

Mest "inget i bibeln kunde koppla datumet 06/06 -06 till Antikrists återkomst blablablablabla"

Det tog de som sagt upp dagen efter, när de insett att de hade haft fel.

 

Inga datum om återfödelser, återkomster, harmageddon eller liknande finns i bibeln, eftersom allt är båg. Istället har följarna talat om Jesu återkomst och annat i.. tja... sen han dog.

Redigerat av fishmaster
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
×
  • Skapa ny...