Hoppa till innehåll

Aion: Tower Of Eternity


Median
 Dela

Rekommendera inlägg

Aion: Tower of Eternity är ett nytt koreanskt MMORPG utvecklat av b.la. Lineage 2 skaparna NCSoft som verkar extremt lovande, och det släpps redan nästa månad.

 

Har själv spelat betan ett tag och kan säga att det är.. Fantastiskt! Det bästa spel jag har spelat sedan WoW (Som gått neråt i år nu), grafiken är helt jävla fantastisk också då den är baserad på Cryengine.

Har inte kollat in storyn så mycket men verkar vara helt okej.

Spelet är även extremt mer realistiskt än WoW då varenda rörelse etc. kan avbryta en spell.

 

Rekommenderar spelet, så kolla in det :P

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 37
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Besviken och besviken.

Jag körde Guild Wars innan jag körde WoW, vet inte riktigt hur dom två spelen låg mot varandra i fråga om releasedatum, men jag tror att WoW hade varit ute ett år innan jag hoppade över från Guild Wars, eller snarare, skulle prova.

 

Direkt slog det mig hur mycket bättre allt var. Kontrollerna kändes felfria, kunde hoppa, inga större begränsningar vart man kunde gå, eller hur man tog sig dit. Spells och sådant var då mer intressanta/roliga, mer än hälften av alla spells i GW verkar baserade på konstiga "Your target suffers -X health degeneration for Y seconds, if the target dies, you gain Z energy." eller "Removes X from the target, for every X removed, you gain Y health." Det gjorde att man var i princip begränsad till rotations, även i PvP... nog om det.

 

Jag köpte nyligen Guild Wars igen, med expansionerna, i hopp om att bristerna jag fann för ca 3 år sedan var borta.

Men nej, de var kvar. Fortfarande sega kontroller, jobbig kamera, seg feedback, inga hopp, begränsningar.

Synd.

 

Inget MMO jag provat hittils har slagit WoW i fråga om känsla. Gameplay. Kontrollerna, friheten o.s.v

Det är för att spelet är så generellt välgjort, mest sådana saker man egentligen inte tänker på.

 

Kommer Aion bli annorlunda? Antagligen inte. Men det är på samma gång lite orättvist att jämföra något som fortfarande är i beta, med något som finputsats i typ 5 år

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

För det första så är Guild Wars inte ett MMO. Vill man kunna ta sig överallt och träffa folk överallt är GW fel spel. Det låter som om du har spelat Mesmer, en av de mest svårspelade klasserna i spelet.

 

Jag kan försöka att berätta vad jag ser i Guild Wars. Det är ett väldigt taktiskt spel, både i PvE och PvP. Eftersom det finns flera tusentals skills till varje klass och ens skill bar bara tillåter 8 finns det sjukt mycket möligheter för varje klass att spela precis hur som helst. Du kan dessutom ändra attributes, skills när som helst utan att det kostar något, och det gör att det aldrig känns enformigt att spela. Du behöver inte låsa dig till en viss spelstil, och beroende på vad det är du ska göra så krävs det att man inte bara sitter med samma 8 skills hela tiden.

 

Guild Wars ekonomi är en annan aspekt av spelet jag gillar starkt. Dyrare vapen och liknande är dyrare för att de är ovanliga (och därför ofta också snyggare). Sålänge du har ett vapen med perfekta stats (vilket inte alls är dyrt) har det samma funktionalitet som en som betalat tusentals gånger mer för sitt vapen. Det kräver alltså inte massa pengar eller farming för att bli bra eftersom perfekt utrustning kan vara billig.

 

Spelets PvP är nog den bästa jag kört, men tyvärr blir PvE aldrig riktigt roligt förrän man får ägna sig åt "high-end PvE".

 

Men det är på samma gång lite orättvist att jämföra något som fortfarande är i beta, med något som finputsats i typ 5 år

Är ännu mer orättvist att jämföra WoW och GW när det inte är samma sorts spel.

 

 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...