Hoppa till innehåll

Sjuka Personer I Er Klass?


LOLOL
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 87
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Jag hade en kille i min klass under grundskolan med ADHD som vid flera tillfällen skadade andra personer som fick åka till sjukhus... Han fick gå i en speciell skola efter det...

Särskola? LOL :D :P

 

Vad var det roliga med det?

 

ONT: Japp, men det var i grundskolan ;)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vi hade en toppenklass innan högstadiet, sedan slog vi ihop våra klasser i nian för att spara pengar, och då blev det inte så bra längre eftersom alla ville vara coola, och vi hade en speciell kille som gick i vår klass men som tur är har han slutat. Han var med i ett gäng som hette HYG, som betyder Helsingborgs Yngre Grabbar, och dom hade slagsmål med andra gäng på helgerna. En gång satt han och en kompis till mig och pratade och då sa min kompis till honom någonting om H.I.F eller HYG, och typ samtidigt sa någon "suger k*k" och då blev den här sjuka killen så arg att han reste sig upp och slog min kompis i huvudet, och då reste sig min kompis upp och skulle gå nerför en trppa, och då slog han honom två gånger i huvudet rakt på ögonen med varsin hand. Min kompis tappade balansen och ramlade nästan nerför trapporna, sen var han helt vimmelkantig. Jag umgicks med honom ett tag i början när man ville vara cool, men sedan nu i nian har alla lugnat sig vilket är skönt, folk har mognat lite :)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vi hade många sjuka personer i högstadiet och därför längtar jag ofta tillbaka :D

Vi hade tex en som var gudförbannat stark och skulle alltid visa sin styrka, det var inte ovanligt att se honom ligga under en soffa och köra bänkpress med den. Han ilsknade till väldigt ofta och då var det tur om man inte var i närheten för då kunde man få sig en snyting :P Han hade väl någon typ av ADD/ADHD eller likande, men eftersom han aldrig kollade upp det så visste han inte själv om han hade det eller inte. Dock var jag och han väldigt bra kompisar.

Redigerat av Lander
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...
Jag har en tjej och en kille i min klass som är sjuka i huvet.

Tjejen typ blir arg skitenkelt och hon typ sparkar en kille i pungen som var den ende som varit snäll mot henne. Alla tjejer bara "Hon är ju sjuk i huvet!" Det är hon faktiskt. Hon blev avstängd från sin förra skola för att hon låste in tre killar i ett förråd. Och hon skolka så mycket så hon var bara två lektioner på en hel termin i sin förra skola. Hon fick gå om sjuan i vår klass.

 

!!! Hur kunnde en ensam tjej låsa in 3 killar i ett förråd? Lurade hon dom eller? Är riktigt glad att jag inte är i din klass! Känner inte för en pungspark! :o AJ! Ryser av bara tanken! :o

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nästan alla är "farliga" nuförtiden. Röker, snusar, stöddiga. Allt som man inte bör göra och som man inte borde bete sig.

Men nu till ämnet.

I min klass finns det de som har sex med KK's på skolans toaletter, en som är efterbliven, en som är snoppfixerad, en med dyslexi som är besserwisser, en som fnissar åt allt jag säger och så fort hon ser mig, en som ser en som en ärkefiende om man gör säger ett litet skämt om henne, eller gör något små dumt mot henne och en som bossar.

Ändå så trivs jag! ^_^

 

Edit: Ändrat ett stavfel

Redigerat av Tonfisksallad
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Nej, går i gymnasiet och slipper alla idioter från grundskolan.

Jag längtar dit.

 

I princip alla i min skola är "gangsters", alltså skolkar, röker, snusar, dricker, svär 24/7, drygar sig osv osv.

Allihopa gör det förutom mina kompisar.

 

Så jävla irriterande att se en 7:a som går runt med häng, överdrivet stor t-shirt, snus och svär till allt och alla.

 

Det blir bara värre.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...