Hoppa till innehåll

Feedback-Tråden


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Att checka ur "Aktivera smilisar?" fungerar inte helt :( Det funkar bara man har den BBKod-läge editorn på men när man redigerar sitt inlägg dyker smileysarna upp igen.

 

Så varje gång jag vill redigera måste jag ta bort smileyn som gjorts om till bild och skriva dit den igen.

Redigerat av WASD
  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ja jag tycker det är lite jobbigt att allting ändras i editorn. Det var mycket skönare förut när allt stod som text i editorn. Ville få tag på länken till en bild postat, men trycker jag på den i forumet så dyker den bara upp i ett "förhandsgranska"-fönster och väljer jag redigera är den inbäddad. Editorn borde vara text-only.

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

[img=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9a/PNG_transparency_demonstration_2.png/280px-PNG_transparency_demonstration_2.png]
 

Om jag skriver in detta så kommer 

Du får inte använda det bildformatet i detta forum. Ett giltigt format är: http://www.domän.se/bild.gif, ett ogiltigt format är: http://www.domän.se/bild.ett.gif

 

 

Men om jag använder ikonen med det lilla trädet på så funkar det med png. 

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gällande editorn så är det inget jag kommer ändra något speciellt i. Har dock sett att det i IPB's supportforum är mycket snack om den och att folk rapporterat buggar. Tanken är hädanefter att Fuska någotlunda skall ligga mer i fas med hur IPB släpps. Detta i sin tur betyder ju indirekt att saker som har buggar, som editorn, i vissa webbläsare etc kommer att fixas när forumet uppdateras.

 

Gällande exemplet kevve med bilden så tror jag det strular för att bilden innehåller ".png" två gånger vilket är tämligen ovanligt.

 

Idag har en ny ordlista släppts på Fuska för folk som spelar spelet "4 bilder 1 ord", http://www.fuska.se/ordlista/4_bilder-1_ord/. Samtidigt skall jag nu fortsätta att jobba efter min todo-lista. Väldigt mycket i administrationsväg som inte är klart dessvärre och som nu ligger på toppen av listan.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

 

 

[img=http://i.imgur.com/hwpPBAs.png]
 
Det blir samma med den här bilden.

 

 

Lägg in en bild med trädet och stäng av BBKod-läge så ser du att bilder fått nytt format. Vilket jag inte ser nån mening i.
[img=http://i.imgur.com/hwpPBAs.png]
  Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...