Hoppa till innehåll

Homosexualitet.


Blitzcat
 Dela

Rekommendera inlägg

Jo det förstås, jag tycker att så länge barn (de är nog de som barnet kommer umgås med mest) tycker det är märkligt med att ha två pappor/mammor ska man kanske ta lite extra hänsyn till barnet i fråga. Kanske betänka det en aning extra.

 

Det är en klurig fråga men jag tror det ovanstående är min åsikt. Extremt förvirrade för mig efter som jag är något av en homofob men jag försöker hålla det borta från saken.

 

Men jag har något jag vill höra åsikter om, omkädningsrum. Ska homosexuella gå i samma omklädningsrum som de är attraherade av?

Jag tycker att det borde bli fixat på något sätt. För jag är ju lite homofob så jag gillar inte tanken att vara i samma dush som en kille som kanske runkar till bög porr. Eller ännu märkligare en klasskamrat. Jag tycker sånt är lite (ganska mycket) scary för min del. Så, åsikter?

 

Haha skojar du? Så du menar att homosexuella är perversa våldtäcktsmän? Varför skulle dem bete sig äckligt? Beter du dig äckligt mot tjejer?

...

Nej. Det är bara det att jag tror inte någon vill dela en dush med en person av en sexuell läggning som infattar att de kan vara attraherade av men men inte tillbaka. Att en bög/homosexuell kille går in i killarnas omklädningsrum är väl samma sak som att en kille går in i tjejernas?

 

Jag säger detta för att en kille i min klass går till våra idrottslektioner han gör absolut ingenting där han gör inte ens det läraren säger åt honom att göra ex. plugga på orienterings kartan när vi har orientering.

 

Han tar aldrig med sig idrottskläder, det hände en gång för ett och ett halvt år sen ungefär, och han ha sagt till läraren att han inte bryr sig om sitt idrotts betyg eftersom han ska fylla det med något annat ämne. Allt han gör på lektionerna är att vänta. Sen i omklädnings rummet sitter an alltid så han får direkt vy in i dushen. Åtminstone alltid när han kan utan att det ser konstigt ut. Och för några månader sen hände något som jag inte gillar och som väckte mina misstankar en aning mer. Han att vid sin vanliga plats och hade börjat kolla på min kropp lite för mycket. Liksom under hela tiden jag dushade. Som tog ungefär 1-2 minuter. :blink:

 

Aningen creepy. :cry: Sen kanske jag borde nämna att personen i fråga inte stannar i omklädnings rummet för att vänta på sina polare. Han är inte särskilt omtyckt i klassen bara för att han är elak helt enkelt. Går runt och säger elaka saker helt enkelt han antyder aldrig att han skämtar och folk har konfronterat honom för detta och han har aldrig sagt att han skämtar. Han har såklart vänner, men inte i klassen. Han har liksom sina "World of warcraft" polare.

 

Förresten kanske jag borde säga till dig Xade att jag påstod aldrig att de skulle vara våldtäkts män (dush-tvål kliché bort spolad) utan jag bara sa att i omklädningsrum är ju i princip den ända platsen man är naken framför andra av samma kön.

 

Förstår ni mig nu? Ingen tjej (förutom en jag vet) skulle vilja att jag går in i deras omklädnings rum och delar det med dem. Men vad jag eller dem gör på sin fritid eller tänker på när de onanera är non of my business.

 

Men det är ju löjligt att tro att en homosexuell person skulle stå och dreggla och fantisera om dig i omklädningsrummet ;) Att bli "inspanad" är väl mer av en komplimang? Jag förstår inte hur någon som är säker med sin sexuella identitet skulle känna sig störd av en person som attraheras av en.

 

Och Soad: Xade gav ett scenario. Ordet Hellre kan ju vara en ledtråd. "HELLRE SNÄLLA gayföräldrar än ELAKA hetroföräldrar" kanske är lättare att förstå.

 

"Att bli "inspanad" är väl mer av en komplimang?"

Ja jag håller med om att man kan tro det. Men det är störande för mig för jag kan inte låtabli att tänka på vad han fantiserar om. Och ärligt talat min version äcklar mig.

Egentligen är det nog mest mitt problem. Men det skulle ju vara skönt ifall han slutade titta. Så jag kan ställa mig på en annan plats än längst in i duschen

Men vad f*n, säg till honom och sluta om det är så j*vla jobbigt.
Jag har redan konfronterat han och sagt till han inget har förändrats. Men jag tänker inte ta detta längre. Jag slutar ju nian snart och med de betygen han säger att han har så kommer han inte in på min linje. Möjligtvis inte på min skola ens.

 

Men vad tycker ni om Homo/hetro delade omklädningsrum? Jag tycker att det borde fixas på något sätt. Men jag är ju inte särskilt opartisk..

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

  • Svar 470
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Och Soad: Xade gav ett scenario. Ordet Hellre kan ju vara en ledtråd. "HELLRE SNÄLLA gayföräldrar än ELAKA hetroföräldrar" kanske är lättare att förstå.

 

 

Det var det jag menade, alltså det är ju bättre att ha två bra föräldrar av samma kön än två dåliga av olika.

Ursäkta dålig svenska i mitt förra inlägg ^^

Joo jag gissade det nästan, men min poäng var att bara för att de är homosexuella så kommer de varken vara bättre eller sämre, finns precis lika stor risk för dåliga homosexuella adoptivföräldrar som heterosexuella adoptivföräldrar. Och väldigt många här har en tendesn till att antingen säga "alla homosexuella är jätte bra!!!!" eller "alla homosexuella är jättedåliga!!!!" och ingen har rätt, det finns ingen skillnad. Det finns absolut ingen skillnad.

 

Soad_token

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

En bekant tycker att samkönade inte ska få adoptera pga. att barnet kommer att få ta skit av andras fördomar i skolan etc.

Discuss.

Så tycker jag bl.a. för övrigt så tror jag att homosexuella 'övertalar' sig själva om att dom gillar samma kön. Redigerat av MursCruento
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Är inte homosexualitet genetiskt, fanns väl någon gen som kunde ge upphov till det inte sant?

Isåfall borde någon av den homosexuelles föräldrar också burit på den genen, men den personen har ändå valt ett heteroäktenskap.

Redigerat av Svetsloppan
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Är inte homosexualitet genetiskt, fanns väl någon gen som kunde ge upphov till det inte sant?

Isåfall borde någon av den homosexuelles föräldrar också burit på den genen, men den personen har ändå valt ett heteroäktenskap.

Nej, homosexualitet är definitivt inte ärftligt eller genetiskt buret på det sättet. Det troligaste är att det är en slumpmässig defekt i någon gen. Om du har en familj med 5 barn, så kan 1 av dem vara gay. Precis som 1 av dem skulle kunna ha autism eller simhud mellan tårna.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Jag tycker att homosexuella ska ha precis lika stor rätt som heterosexuella och bisexuella. Alla människor i världen är lika mycket värda, ingen ska få lida för att dom kanske inte är som vissa andra. Det är faktiskt ganska unikt att inte vara som vissa andra personer; hetron och bi.

 

Kort inlägg jag vet men jag har inget mer att skriva. ^^

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...