Hoppa till innehåll

Dave37's Frågetråd


Rekommendera inlägg

Skrivet (redigerat)

Det gjorde jag inte. Jag har börjat använda det som ett synonym för "attans" ungefär. Så vad jag menade var "vad dåligt att du inte kan installera skype på datorn som du använder".

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Finns det någon speciell definierande händelse i ditt liv som har förändrat din personlighet och/eller framtid avsevärt? I sådana fall, vad var det för händelse och hur förändrade den ditt liv?

Här:

http://www.fuska.se/forum/index.php?showto...p;#entry1360539

 

Inte riktigt kanske, men efter att ha sett den blev jag intresserad av Zeitigest-filmen, och letade senare upp de andra delarna som utgör första filmen. Efter att ha sett den kände jag ett hat mot samhället och jag kände mig förråd och lurad. Lite omoget kanske men det tände en gnista. Eftersom jag ändå gillade filmen så såg jag Zeitgeist: Addendum när den kom ut i... oktober 2008. Addendum hade en annan, positivare vinkling och presenterade inte bara ett mörkt problem utan en lösning, och förklarade mer hur det monetära systemet är ett "systemfel" snarare än en ond elit. Efter det kände jag en otrolig törst av att lära mig mer och att förstå materialet bättre, att jobba med mig själv och mina egna värderingar. Särskilt Zeitgeist: Addendum var en vändpunkt i mitt liv. Jag ser tydliga skillnader mellan mig själv ett år efter och ett år innan.

 

Jag har även någon gång under min tidigare barndom (2-4 år) blivit intresserad för vetenskap (då dinosaurier, rymden och valar). Mitt intresse för vetenskap och hur verkligheten fungerar och hänger ihop har alltid varit något centralt och ständigt närvarande i mitt liv, även om jag inte kan säga exakt var, vad och när det började.

 

Varför pluggar du Genteknik?

Jag gillar kemi och tycker att liv är ett fascinerande begrepp. Jag tycker det är häftigt hur vi i dagens läge kan designa liv i våra egna avbilder. Liv är så vitt vi vet unikt för vår planet och det är något så fantastiskt så jag förstår nästan inte hur man inte kan vara intresserad. Det som liv kan göra är fantastisk och att kunna genteknik är lite som att vara gud och det är ju riktigt häftigt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Uppfattade du också den implicita frågeställningen i min post?

Ja det gjorde jag.

 

Om inte, varför är dina svar så brutalt långa? :lol:

Jag antar att du vill veta det även om svaret på föregående fråga var "ja". Jag har märkt att vårt språk är så väldigt dåligt och tvetydigt att man mer eller mindre måste förklara mycket och täcka upp alla kryphål för att bli förstådd så som det är tänkt. Ibland försöker jag också att svara på de följdfrågor som jag antar skulle dyka upp om jag inte förklarar mer i detalj.

 

Jag har under min tid på fuska hängt mycket i debatt och delvis därför insett hur viktigt det är att verkligen ta sig tid att förklara något ordentligt, annars hamnar man lätt i en situation där de bägge parterna sitter och ständigt motargumenterar varandra för att de tolkar en sak på två olika sätt och diskussionen leder ingen vart och ingen blir det visare heller.

 

En till fråga: Varför sparar du bilderna medlemmar lägger upp på sig själva?
Inte bara jag, om du närstuderar den bilden så ser du att det är en mapp för KG (kattgruppen). Vi har alltid gillat att ha koll och dokumentera viktiga/användbara/roliga saker. Dessutom är det inte särskilt många medlemmar som har en bildmapp där, bara roligt eller speciellt folk. Vi skulle kunnat ha en mapp med Rawrs alla bilder men liksom vem pallar det? :)
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Vad gillar du för musik ?

Jag är lite av en allätare när det gäller musik, lyssnar på det mesta. Uppskattar indie-musik som klingar med mina intressen. Just nu t.ex. lyssnar jag en hel del på The Living Tombstone, Dan Bull, Tay Zonday. Men även lite mainstream som t.ex. Rihanna kommer ur högtalarna då och då, och varför inte lite Beatles, Bill Haley, Björn Rosenström, Eddie Meduza, Metallica.. ja, det mesta helt enkelt.

 

Finns det någon någon mapp för mig ?
Nä tyvärr. :(
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gå med i konversationen

Du kan skriva nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Svara på det här ämnet...

×   Klistrade in som rich text.   Klistra in som vanlig text istället

  Endast 75 emojis är tillåtet.

×   Din länk har automatiskt inbäddats.   Visa som en länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigeraren

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller infoga bilder från URL.

 Dela

×
  • Skapa ny...