Hoppa till innehåll

Feedback-Tråden


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Vad jag har väntat länge på är en BB-kod som kan ta bara ljudet från en youtubevideo. Den ljud-BBkoden som finns kommer inte så mycket till användning eftersom det är så svårt att få tag i en specifik ljudfil ensam på en sida, även om jag hittat en hel del bra användningsområden för den i gruppforum.

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Admin vad i.. har du gjort med tiden på forumet? Det står att jag skriver inlägg klockan 09 på morgonen när jag skriver de klockan 3 på natten!

 

 

21:59:13 igår då var jag utan internetanslutning och firade midsommar med min släkt.

Hur kan jag då skriva på forumet?

 

 

Det är så överallt med tiden på fuska.

Redigerat av Epixa
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Har redan svarat på det visserligen, men lika bra att uppdatera då tidsplanerna har ändrats.

 

Frågesporter, FuskaMynt och Gruppforum är planerade att lanseras senast under Augusti. Inskickningssystemet för omdömen etc skall byggas klart under maj/juni. En uppdatering av forumet är att vänta, troligtvis i juni/juli. Mindre projekt kommer under tiden att genomföras i mån av tid.

 

Anledningen till att tidsplanerna flyttats fram ordentligt har med skola att göra framförallt och kommande tentor. Sedan under juni/juli är det oklart hur mycket tid det blir för utveckling av Fuska. Men chansen är god att det blir en hel del tid, så saker och ting kan lanseras snabbare än ovanstående tidpunkter.

 

Fortfarande denna tidsplan som gäller, status är dock att frågesporter kan dyka upp tidigare.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

För att frågesporterna nog faktiskt är mer populära, men inte av "rätt folk" eller hur man ska säga, inte av de folk som är aktiva och framträdande i forumet. Det är förvånande mycket folk som håller på med frågesporter. Sen kanske det är något enklare också att fixa än gruppforumen. Bättre att bli klar men en drös smågrejjer än att sitta aslänge med något väldigt komplicerat och så blir det inga uppdateringar alls på sidan. Det är min tanke iaf.

  • Gilla 3
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Finns det någon möjlighet att ha gruppforum "dolda" som de är nu på begäran? Under de sista månaderna har jag vant mig med att IMBA är totalt avskilt från resten av forumet, och jag måste medge att det till viss del är skönt. Jag vill åtminstone att IMBA ska stanna exakt som det är nu, visserligen vet jag ej vad de andra i gruppforumet tycker, men exklusivitet är ju trevligt!

  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...