Hoppa till innehåll

Feedback-Tråden


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Gällande namnbyte på grupper så går det annars att ta över PM med mig. Men kanske kan gå att lägga ihop det med något annat, får se när jag börjar med grupperna helt enkelt.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Inte så mycket feedback, men ett kvitto på att det går bra nu:

 

fuskarecord26-06-13.jpg

 

Även sett att aktiviten i forumet börjat öka lite vilket är skoj. Inom några dagar kommer även en mindre uppdatering av sidan (inget för forumet dock i skrivande stund), men lite nya funktioner. Ytterligare en uppdatering kommer troligtvis i första halvan av juli.

  • Gilla 3
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Kan vi få ett svar på detta?

Finns det någon möjlighet att ha gruppforum "dolda" som de är nu på begäran? Under de sista månaderna har jag vant mig med att IMBA är totalt avskilt från resten av forumet, och jag måste medge att det till viss del är skönt. Jag vill åtminstone att IMBA ska stanna exakt som det är nu, visserligen vet jag ej vad de andra i gruppforumet tycker, men exklusivitet är ju trevligt!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Endast gruppägaren kan ändra mellan dold, öppen, stängd etc. Dock är det inte möjligt att ändra på det förrän administrationen av gruppforum är tillbaka vilket är planerat till augusti. Finns ingen poäng med att ändra det heller just nu då det ändå inte finns någon listning av gruppforumen där en ändring kan synas på.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

DerpishCat: Får se när jag kan ta tag i det. Dock kommer det inte bli någon lösning med automatisk minimering tror jag. Då får man infoga rätt storlek. Koden är ju gemensam för inläggen vilket medför att ändringar innefattar de båda.

 

Dave37: Tror det kan vara så enkelt att den ena har hängt med från tidigare forum och den andra lagts till. Inget jag dock kommer att förändra just nu. Att ta bort en innebär ju även att alla inlägg med den får den borttagen på gott och ont.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Kan du inte lägga till ett ordfilter snabbt som ändrar alla :closed­eyes: till -_­-? Sen tar du bara bort den ena smilien och ordfiltret? Tar ju absolut max 5 minuter att fixa?

Redigerat av Dave37
  • Gilla 1
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...