Hoppa till innehåll

The Official Usa-election Thread!


Ytterman
 Dela

Rekommendera inlägg

  • Svar 931
  • Skapat
  • Senaste svar

Ledande medlemmar i detta ämne

Ledande medlemmar i detta ämne

Zatothenorm: Hur kan du kalla dig kommunist och öppet gå omkring och skryta med att du mobbar i skolan och slår och nedsätter folk med medfödda sjukdomar, eller såna som lär sig långsammare? Och att du överhuvudtaget prisar Kim Jong II..

 

Stalinanhängar-idiot. Ställ dig hos nazisterna och resten av fascistpacket. Du kan f*n inte kalla dig kommunist, det är såna som du som befläckar oss.

Kommunismen avsade sig vad Stalin gjorde på 60-talet..

 

Du kan ju kolla på http://susning.nu/Josef_Stalin och gärna på den tredje punkten. Att han mördade Trotskij gör honom ännu lömskare. Efter Lenin skulle Trotskij vart ledare, då kanske vi hade kommit ett steg närmre detta "socialistiska paradis" du pratar om, men visst har vi veeeeerkligen kommit närmare p.g.a IDIOT-STALIN?!

 

Idiot..

Redigerat av Ytterman
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

(Zatothenorm @ 04/12-2004 19:12:16)
(Jellyfish @ 03/12-2004 18:18:01)
(Guggo @ 03/12-2004 16:49:47)
(Jellyfish @ 03/12-2004 13:20:34)
(Guggo @ 01/12-2004 18:29:25)

Guggo, du tycker förmodligen så för att du inte vet någonting om politik, det är så med dom flesta.

Hur vet du vad jag kan och inte kan ?!? :angry:

 

Jag tycker att det var rätt att Bush vann för att han har gjort många bra saker (och några dåliga, men det gör alla )

 

till exempel Irak kriget: Det var helt rätt av Bush att gå in i Irak, även om det kunde ha gjorts på ett bättre sätt, för att undvika att civila blir skadade, men det var ändå rätt av honom, då hans mål var att störta Saddam Hussein och få slut på terrorn i landet....

 

ändamålet helgar medlen !

Kriget mot terrorismen är ett j*vla skämt, som alrig kommer att fungera. Tror du verkligen att USA någon dag komemr att "knipa alla?" Tror du att någon dag Bush kommer att säga "f*n vad skönt, vi har tagit alla. Ingen kvar."

Nej. Vad USA gör när de bombar, spränger och allmänt beter sej som de gör är att skapa mer o mer terrorister.

Dessutom fanns det inga terrorgrupper i Irak.

nej, men de stödde terror grupper, dessutom så kan män som saddam hussein styra ett land, han gasade ihjäl flera tusen invånare i eb by i norra irak, bara för att de till hörde shia muslimerna, och ni lkan väl inte påstå att det är rätt att döda flera 1000 människor bara för att de har en annan religion( och desutom är medborgare i hans land) så en man som torterar och gasar ihjäl sin egen befolkining måste vara allvarligt störd !!

 

 

bli inte så sur ytterman alla måste få ha sin egen åsikt......

Bara för att Saddam är ett as så gör väl inte det Bush till något helgon

Ja, Saddam dödade hell lot of folk - han är ett j*vla svin.

Bush gick in i Irak, sköt barn och förstörde ett lands framtid. Dödade för oljan. Iraks barns blod driver USA:s mäktiga jeeps.

 

Xade: Men vad USA gör när de attackerar terroristerna är ju att skapa mer o mer terrorister. Läs vad jag skrev, tack. Skjuter man en kommer två nya. Det är ju faktiskt för att USA beter sej som ett par j*vla svin sm terrorismen existerar.

Nu när Arafat är död kommer det bli inbördeskrig. Inte bra.

("Heja" Palestina. Israel är USA:s marionetter)

Där har du lite fel!

Saddam va en bra kille, som lät sig inspereras av den gode Stalin, Folkkär ledare i det sosialistiska paradiset Sovjetunionen!

 

Stalin va folkkomissarie från 20-talet då han gav imperalist icke revulotinären Trotsky på käften han va det under hela andra världskriget då han utkämpade "Det Stora Fosterlänska Kriget" mot Facistländerna Tyskland och Italien!

Efter kriget spred han det sosialistiska paradiset till Ungern , Rumänien , Bulgarien , Albanien , Polen , Tjekoslovakien och östra Tyskland!

Sedan bidrog han med vapen till kommunisterna i Kina som jorde Revolution mot den ondskefulle Chang kai chek!

Han va åxå med att instalera Kim ill Sung i Demokratiska Republiken Korea (mera känt som Nordkorea)

Vid sin död islutet av 50-talet efterträdes han dok av tokskallar till maktmissbrukare!

I Demokratiska Republiken Korea har det dock lykligtvis gått bra! ;Kim ill Sung

har efterträts av sin son Kim young ill Stadschef av världen!

Han är dock inte president, för hans far Sung är väldens president i evighet!

Du vet inte vad du snackar om, zatterhorn. Stalin var massmördare och sjuk i huvudet. Han var inte kommunist - jag är kommunist. Jag är för ett klasslöst samhälle. Men han var "För ett klasslöst samhälle med mej som diktator!"

Fyfan vad jag hatart Stalin-ister. Kan bara fylla i med Ytterman - idiot. Du kan väl ändå inte påstå att Stalin följde Karl Marx o Fredrick Engels lära?

 

Guggo: Ingen behöver ta upp ett krig mot terrorismen. Krigar inte USA, så förvinner terrorismen. Krgar man så föds det mer.

Varför finns det inga terrorister som attackerar, t.e.x Kanada? Det är ju lika stort och har lika mycket folk. Jo, för Kanadensara beter sej inte som hänsynslösa svin mot resten av världens befolkning.

USA ut ur Irak!

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

om inte usa kriger mot terrorister, så tänker alla terrorister" wow nu kan vi göra vad vi vill och ingen gör något åt saken, mot washington!!"

Nej. Terroristerna protesterar bara mot USA's politik. De är inga snubbar som vill ta över världen precis. Vilket USA vill, då de angriper alla sina motpoler. Vad de inte förstår är att det bara ger de mer motpoler. Bush är så mycket värre än Osama, Saddam och alla de där. Dock säger jag inte att Osama o Saddam är några helgon - för de är också vidriga människor.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Ytterman: sen kan man ju alltid fråga sig om vi vunnit kriget om inte Stalin hade styrt Sovjet. Personligen tycker jag att han gjorde vad som behövdes, dock på ett grymt sätt. men men, sånt folk behövs också....

Ja, det är klart. Jag tror personligen inte att Sovjet vunnit om inte Stalin styrt. Inte lika mycket iaf.
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

(Jellyfish @ 06/12-2004 22:23:57)

om inte usa kriger mot terrorister, så tänker alla terrorister" wow nu kan vi göra vad vi vill och ingen gör något åt saken, mot washington!!"

Nej. Terroristerna protesterar bara mot USA's politik. De är inga snubbar som vill ta över världen precis. Vilket USA vill, då de angriper alla sina motpoler. Vad de inte förstår är att det bara ger de mer motpoler. Bush är så mycket värre än Osama, Saddam och alla de där. Dock säger jag inte att Osama o Saddam är några helgon - för de är också vidriga människor.

det är ju precis det dom vill... ( ta över världen) om de bara ogillar usa politik så kan dom väll sitt strejka nån stans dom behöver inte döda tusentals människorför det.... jag ogillar mycket men inte f*n kör jag ett flygplan rätt in i det för det !!!!!
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Just nu styr ju USA världen, om läser lite mellan raderna. Det vill terroristerna förändra på. De vill förändra att USA har så stor makt och använder den på fel sätt. Jag säger inte att terroristerna gör är rätt, men det Bush gör är värre. Sittstrejkning är ju något som Bush hade brytt sej om jättemycket. Han tar ju verkligen hänsyn till andra människor och deras åsikter.

 

Vad du var upphakad på det där med 11 spetember attacken. Det är ingenting i jämförelse mot vad USA gjort mot andra land. Men allting blir så j*vla uppförstorat när det gäller USA o det är medias fel. Detta, tillsammans med mycket mer, har USA gjort utan någon speciell anledning:

 

 

 

Guatemala, 1954-??, 200 000 döda, minst.

 

Laos under 1960-talet, dom släppte bomber på Laos för att de hade bomber över som dom behövde släppa någonstans, vilket ledde till totalförstörelse i Laos som tack vare USA nu är ett ganska så fattigt land. 250 000 döda, minst.

 

Uruguay under 1960-talet, USA hjälpte till att organisera de såkallade "death squadsen". http://members.aol.com/bblum6/uruguay.htm om du vill läsa på.

 

Kambodja under 60- och 70-talet. Troligtvis i samma runda som Laos och det.. 600 000 döda, minst.

 

VIETNAM!! 61-73. Drygt 2 000 000 döda, siffran stiger varje dag p.g.a Agent Orange.

 

Sydafrika under 60- och 70-talet. Hjälper apartheid. Väldigt trevligt.

 

Indonesien 1965. Samma runda som Kambodja och Laos tror jag väl. 400 000 döda, minst.

 

Grekland 1967. Här vet jag inte vad dom hade att göra, men dom har åtminstone dödat 8 000.

 

Chile 1973. 15 000 döda, minst.

 

El Salvador 1977. 70 000 döda, minst.

 

Irak under 80-talet. Gissa vad dom gör HÄR då? Jo men ser man på ser man på, dom finansierar Saddam att bygga sina kärnvapen.. Snacka om ansvar.

 

Nicaragua under 80-talet. 30 000 döda, minst.

 

Afghanistan under 80-talet. Här gör dom preciiiis samma sak som med Saddam. Dom stöder bin Laden som dom sedan skyller hela skiten på. Great job.

 

Grenada 1983. 100 döda.

 

Östtimor 1988. 200 000 döda.

 

Panama 1989. 2000 döda.

 

Turkiet 93-94. 14 000 döda.

 

Afghanistan under 90-talet. Stöder talibanerna. Great.

 

Irak 1991, Gulfkriget. 113 000 döda, minst.

 

Irak, efter-kriget sanktioner. 500 000 döda.

 

Serbien/Kosovo 1999. 6 000 döda.

 

Afghanistan 2001. 3000 döda.

 

Och sen.. Irak 2003-??. Death toll on the rise står det på tröjan. Det kan kan jag inte annat än hålla med om. Det kommer att bli en ruskigt hög body-count när det här kriget är slut.

(Tog från några sidor tebax, tack Ytterman. Ville bara att Guggo skulle se detta också.)

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

okej, okej jag fattar vad du menar men jag har också lite exempel att komma med: sammanlagt på de här exemplen som du räknade upp så dog 106308st. i sojvet mördades 60.000.00 miljoner människor som mördades av sina egna ledre den siffran kommer inte ens inärheten av de som usa har mördat.......

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...