Hoppa till innehåll

Feedback-Tråden


admin
 Dela

Rekommendera inlägg

Hmm, nu hittar jag plötsligt inte "redigera"-knappen längre på mitt första inlägg. Så skapar väl ett nytt inlägg då...

Om man kollar in "varningsloggen" så ser man två olika saker, "Notering till medlem" och "Notering åt moderatorer". I min andra varning så står det ingenting i "Notering till medlem" men i "Notering åt moderatorer" står det själva anledningen till varför jag fick varningen. Alltså den förklarningen jag fick när jag fick varningen. Dock känns det som att den borde vara på "Notering till medlem", inte sant? Och borde vi vanliga medlemmar verkligen se "Notering till moderatorer"?

 

 

 

 

Om ni tycker det är mycket uttrymme på sidorna så zooma in för fan

Tycker det inte blir samma effekt. Vill ha samma storlek på texten och allt annat men ändå mer utdraget.

 

 

 

Gillar mobil versionen av forumet. Kul om det skulle finnas till resten av sidan .

Hur kommer man till den? Försökte med m.fuska.se men det verkade inte vara rätta länken.



Jag vet inte om det ska vara så, men "redigera"-länken verkar försvinna. Vet inte om det händer när man redigerat ett antal gånger eller om det är efter några minuter. Om det är efter några minuter så tycker jag nog det skulle kunna vara 30 minuter i.a.f.

Edit - Hmm, nu skrev jag ett nytt inlägg men då redigerades detta inlägg istället. Och sedan kom "redigera"-knappen upp igen. 

Redigerat av 4FJSKFJSKGJES
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Känns lite väl blekt enligt mig. Lite mer färg hade inte varit fel.

 

 Ranken borde kanske möjligtvis fixas, för nu är typ alla nästan "maxrank".  Förövrigt tycker jag att "Forums" och "members" ska översättas.  ;)

Ja jag håller med, det är lite dåligt med kontraster. Oh samtidigt märker jag att svararutan är helt åt helvete. Jag har sett den här på andra forum och jag tycker inte om den. Och så saknar jag inläggsikonerna. Men annars ser sidan fräsh ut.

Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Du borde skriva lite förklaringar. T.ex. vad är det där "Vad tänker du på?"? Vågar inte skriva något, vart hamnar det?[/size]

Här: http://www.fuska.se/forum/statuses/all/

 

Det största problemet jag ser är att man inte kan redigera sina inlägg efter en viss tid, eller så är det efter att någon annan svarat. Jag kan inte ens ändra det första inlägget som har jag i den klistrade tråden här.

Redigerat av WASD
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Egentligen är ju inte detta "skin" så väldigt olikt FuskaVIP-skinnet. Jag kan tycka det är lite synd att avatarerna har blivit så små, 125x125 var en behagligt storlek. Inte så litet att det blev plottrigt, inte så stort att det var i vägen.

 

Edit: Gillar skarpt att det heter "varningspoäng". :D Känns nästan som något man vill samla på. XD

Redigerat av Dave37
Länk till kommentar
Dela på andra sajter

Gäst
Detta ämne är nu stängt för ytterligare svar.
 Dela

×
  • Skapa ny...